INGREDIENTS
1 k. de llegums cuits.
150 gr. de pernil salat.all-i-oli. Si en voleu la recepta cliqueu aquí
PREPARACIÓ
Fregim el pernil salat a trossets petits i hi afegim els llegums. Ho posem en una plata per anar al forn i hi aboquem l' all-i-oli per damunt. Ho posem al forn a gratinar.
20 comentaris:
Anna,
Fàcil, ràpid i saborós, que més podem demanar?.
Una abraçada
semblá bó, es questió de probar-ho!! Bon divendres!
hola Anna,
a mi m'agrden molt els cigrons, i l'all i oli també, em sembla molt interesant la teva recpeta
ptns
Anna, un altre manera de cuinar llegums. Me l' apunto, ja sé que ens agradarà.
Petons
Quina combinació més original, no ho he fet mai... amb el toc de gratinat queda molt bonic i a més, molt gustós! Ho provaré ;)
em declaro una fan de l'all-i-oli, li poso a tot arreu, però mai no hauria pensat de fer-ho amb les llegums, ho haig de provar que segur que es ben deliciós.
pt!
El primer, Bon Any!!Encara que he estat uns dies desconectada, aquí estic un altra vegada per gaudir de les teves delicies!
Sobre aquesta delicia de cigrons, hummmm, m'encanta el toc amb all-i-oli!!
Un petonet Anna,
Vanesuky.
Caram Anna quina idea més bona !!!!!!!!!!!! nomès que tenim un problema a casa el meu marit no li agrada la grana i jo no puc pendre all i oli .... anem apanyats !!!!
petonets
Las llegums així semblen de festa major, encara que han te de manjar tota la familia sino………
Anna, aquest plat m'ha recordat al meu pare, a ell li agradaven molt les fabes amb pernil i allioli, això si sense gratinar.
Petons
molt original, als meus fills els encantarà segur.
Bravíssimo guapa! de debó, aquesta recepta m'ha arribat a l'ànima, però que rebona ha d'estar!! molts petons.
Fantàstic, m'agrada perque es fa en un moment i té mot bona pinta.
Anna, bon any!!
Veig que aquests dies no heu parat de posar receptes!! :)
Jo mica en mica m'aniré posant al dia. :p
Petons!
Doncs si que sembla bo si!
Ho provarem!
Una abraçada!
A veure si ho proveu. Es tan fàcil com bo, aixó sí, sempre que ens agradin els llegums i l' all i oli, oi Mar?, sinó no hi ha res a fer.
Fins aviat i gràcies pels vostres comentaris. Ptns.
Anna; Quina amiga més "potenta" que tens... amb aquesta recepta tant i tant bona i fàcil de fer. Potenta de bona que té que ser aquesta recepta, eh? :-D
Que vagi de gust Anna¡¡
i ja esta? tant fàcil? mmmmm ho provaré diumenge ;))
Qué bo que ha d'estar això! No se m'hauria passat mai pel cap fer-ho així :)
Pero quina recepta més bona i mes senzilla! Fantàstica Anna.
Petons!
Publica un comentari a l'entrada