La meva mare compra sempre els ànecs en una casa de pagés. Després els fa estofats, amb peres o al forn. Però gairabé mai fa els magrets. Aquests sempre els guarda i els fa assecar, per, de tant en tant, oferir-nos pernil d' ànec per picar quan hi anem els diumenges a dinar.També es molt bo per les amanides o per fer canapès.
Si teniu un rebost on fer-lo assecar, uns aconsello que ho probeu, donçs queda molt bo.I al preu que va el pernil d' ànec, val la pena, donçs surt molt més econòmic...

7 comentaris:
Anna, totalment d'acord!! Aquests dies de festes, la meva mare ens va fer ànec amb peres, i els magrets també els va guardar per fer el mateix! I sabent que l'ànec és de pagès, molt millor. :)
Petons!
Hola Anna, no sabia jo que fos tan senzill. I te una pinta molt millor que el que comprem al super i que no es barat precisament. Moltes gràcies per compartir-ho i una abraçada.
Segur qu'està boníssim, però en un pis i amb el clima de Badalona es complicat.
Passat pel meu blog, que tens una coseta.
Petons.
l'ànem és la carn que més m'agrada, i el pernil és boníssim a les amanides. Quin bon gust ha de tenir un bon ànec de pagès secat a casa!
pt!
A mi també m'agrada l'ànec i m'has fet agafar ganes de fer el pernil a casa. Nosaltres no tenim rebost però creus que la galeria de la cuina servirà?. I quants dies més o menys tarda a assecar-se?.
Mercè,
Surt molt bo, és cert. a tots ens agrada molt quan n' hi ha per picar o en posa a l' amanida.
ptns.
Maia,
Donçs l' elaboracióp és ben senzilla i val la pena pel resultat.
ptns.
La cocinera de Betulo,
Moltes gràcies, ara hi pasaré.
ptns.
Eva,
A mi l' anec no m' agrada molt però el pernil assecat així o el magret fet a la planxa si que m' agraden molt.
ptns.
Glòria,
Potser sí que es pot assecar a la galeria de la cuina, sempre que no hi toqui gaire el sol ni hi faci massa calor. Per provar-ho...
Aquest l' he tingut 1 mes al rebost. No estava molt sec, però a nosaltres ens agrada més així. Tot depen del lloc on estigui i del temps que faci, i també de com ens agradi de sec.
Prova-ho a veure si se t' asseca bé.
ptns.
Ho trobo molt fàcil i ha de quedar bonissim però no crec que ha Barcelona s´aseques be. Potser més a l´estiu que no faci tanta humitat.
Petons!
Publica un comentari a l'entrada