dijous, 14 de gener del 2010

LLEGUMS AMB ALL-I-OLI

Aquesta recepta me la va passar la Sole, una companya de feina. De seguida vaig tenir ganes de provar-la. I així ho faig fer, amb un resultat que ens va satisfer a tots els de casa. Jo ho faig fer amb cigrons, però es pot fer també amb montgetes o llenties.


INGREDIENTS


1 k. de llegums cuits.
150 gr. de pernil salat.
all-i-oli. Si en voleu la recepta cliqueu aquí



PREPARACIÓ


Fregim el pernil salat a trossets petits i hi afegim els llegums. Ho posem en una plata per anar al forn i hi aboquem l' all-i-oli per damunt. Ho posem al forn a gratinar.


20 comentaris:

josep ha dit...

Anna,
Fàcil, ràpid i saborós, que més podem demanar?.
Una abraçada

Carme R. ha dit...

semblá bó, es questió de probar-ho!! Bon divendres!

Lídia ha dit...

hola Anna,
a mi m'agrden molt els cigrons, i l'all i oli també, em sembla molt interesant la teva recpeta

ptns

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Anna, un altre manera de cuinar llegums. Me l' apunto, ja sé que ens agradarà.
Petons

Gemma ha dit...

Quina combinació més original, no ho he fet mai... amb el toc de gratinat queda molt bonic i a més, molt gustós! Ho provaré ;)

Eva Flores ha dit...

em declaro una fan de l'all-i-oli, li poso a tot arreu, però mai no hauria pensat de fer-ho amb les llegums, ho haig de provar que segur que es ben deliciós.
pt!

Vanesuky ha dit...

El primer, Bon Any!!Encara que he estat uns dies desconectada, aquí estic un altra vegada per gaudir de les teves delicies!
Sobre aquesta delicia de cigrons, hummmm, m'encanta el toc amb all-i-oli!!

Un petonet Anna,

Vanesuky.

MAR ha dit...

Caram Anna quina idea més bona !!!!!!!!!!!! nomès que tenim un problema a casa el meu marit no li agrada la grana i jo no puc pendre all i oli .... anem apanyats !!!!

petonets

Fem un mos ha dit...

Las llegums així semblen de festa major, encara que han te de manjar tota la familia sino………

dolorss ha dit...

Anna, aquest plat m'ha recordat al meu pare, a ell li agradaven molt les fabes amb pernil i allioli, això si sense gratinar.

Petons

Cuinagenerosa ha dit...

molt original, als meus fills els encantarà segur.

La cuina vermella ha dit...

Bravíssimo guapa! de debó, aquesta recepta m'ha arribat a l'ànima, però que rebona ha d'estar!! molts petons.

Cristina ha dit...

Fantàstic, m'agrada perque es fa en un moment i té mot bona pinta.

Mercè ha dit...

Anna, bon any!!
Veig que aquests dies no heu parat de posar receptes!! :)
Jo mica en mica m'aniré posant al dia. :p
Petons!

illetapitita ha dit...

Doncs si que sembla bo si!
Ho provarem!
Una abraçada!

ANNAFS ha dit...

A veure si ho proveu. Es tan fàcil com bo, aixó sí, sempre que ens agradin els llegums i l' all i oli, oi Mar?, sinó no hi ha res a fer.

Fins aviat i gràcies pels vostres comentaris. Ptns.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Anna; Quina amiga més "potenta" que tens... amb aquesta recepta tant i tant bona i fàcil de fer. Potenta de bona que té que ser aquesta recepta, eh? :-D
Que vagi de gust Anna¡¡

la vella carmanyola ha dit...

i ja esta? tant fàcil? mmmmm ho provaré diumenge ;))

glutoniana ha dit...

Qué bo que ha d'estar això! No se m'hauria passat mai pel cap fer-ho així :)

PILAR ha dit...

Pero quina recepta més bona i mes senzilla! Fantàstica Anna.
Petons!