diumenge, 19 d’abril de 2020

CRESTES DE BOTIFARRA AMB BOLETS



La botifarra amb bolets, aquesta vegada amb una presentació diferent que espero que us agradi.

La quantitat dels  ingredients són per massa de crestes (empanadilles) que ja es ven feta i refrigerada i de tamany petit. Si les agafeu grans, haureu de doblar els ingredients del farcit.

INGREDIENTS 

300 gr. de bolets (xampinyons, gírgoles, rovellons, ceps...) 
300 gr de botifarra crua 
1 paquet de massa de crestes (obleas) de 16 uts
all, julivert, oli d' oliva, sal


PREPARACIÓ

Engegem el forn que s'escalfi  a 180 graus.
Netegem i piquem els bolets petits, els posem en una paella amb una mica d'oli d' oliva calent i els salem. Els saltem uns minuts fins que estiguin fets. Afegim una mica d'all picat i julivert. 
En una altra paella amb una mica d'oli hi posem la botifarra, a la que haurem tret el budell, i fem fregir la carn.
Ajuntem les dues preparacions.
En una plata  coberta amb paper de forn, hi distribuïm 8 crestes (obleas) i hi posem el farcit. Tapem amb una altra cresta i sellem pels costats amb ajuda d' una forquilla i doblant una mica la masa de tota la vora  perquè no s' obri. 
Les pintem amb ou batut i les posem al forn  a 180 graus durant uns 10 minuts.  





6 comentaris:

Palmira POM ha dit...

Quin goig fan aquestes crestes!
Bona setmana!
Palmira

La Cuina de l'Olga ha dit...

Anna!!! Quines crestes més bones!! Una combinació deliciosa! Saps com m'agrada molt la botifarra? Amb pera! Aiiixxx...que bo ho trobo tot!
Petonets,
Olga

mamilu ha dit...

Holaaa !!! caram quina delicia que portes avui....aixó deu estar boníssimmmm !!!
Cuideusa molt !!!

Maria Ortiz ha dit...

¡Qué buenas deben estar estas empanadillas!!!!

Gracias

Bet Carbonell ha dit...

Que bones deuen estar!! Tal com diu l'Olga, la botifarra. amb peres és una de les millors delicies.

Salut
Bet

perfume ha dit...

Tiene una pinta colosal además esta muy bien explicada parece fácil tal como lo explicas, seguramente me animare hacer la receta, muchas gracias.