Aquesta vegada una lasanya de tomàquet i formatge, molt ràpida de preparar, aprofitant que també tenia el forn engegat amb un pollastre rostint-se ( aquest any, tot i ser juliol no fa massa calor i encara no fa mandra cuinar al forn).
INGREDIENTS
4 tomàquets madurs
12 làmines de caneló
8 llesques de formatge (mozzarela, hawarti...)
alfàbrega fresca
sal, pebre, oli d' oliva, una mica de vinagre balsàmic
PREPARACIÓ
Tallem els tomàquets a rodanxes i els posem en un plat. Els amanim amb oli, sal, pebre, vinagre i alfàbrega picada. Deixem macerar una estona, mentre preparem la pasta. Fem bullir les plaques dels canelons segons les instrucions del fabricant.
Disposem en cada plat o en una plata : una làmina de canaló, tomàquet, i una llesca de formatge. Repetim l' operació i acabem amb una rodanxa de tomàquet.
Ho deixem preparat ( fins i tot ho podem deixar fet el dia abans).
Ho posem al forn uns 10 minuts a 200 ºC, fins que el formatge estigui fos. Acabem amanint-ho amb oli d' oliva, si volem pot ser d' herbes aromàtiques ( la recepta del que faig jo aquí).
15 comentaris:
Amb bons tomàquets tot es molt millor, plens de sabor.
La farina de castanyes la pots trobar a alguns herbolaris, a mi me la van regalar fa temps una amiga.
Si no la trobes pots fer els blinis amb qualsevol farina.
Petons.
Doncs si aquestes són les primeres receptes -que tenen una pinta immillorable-, no em puc ni imaginar que faràs amb els darrers de la temporada!
Anna; en fi... sense comentaris... que fresqueta la recepta... és a dir sense comentaris, Anna¡¡
Que vagi de gust i salutacions Anna¡¡ :O) :O)
quin bon plat, amb bona matèria prima, t'ha quedat preciós i saborós sens dubte.
Quin goig de tomàquets Anna! Fa molta il·lusió quan pots menjar els fruits del treball a l'hort. La recepta fa una pinta mmm, a més molt estiuenca.
Em va genial aquesta recepta perquè les tomaquetes del meu pare també estan a punt a punt de que no sapiguem que fer amb elles! I aquesta lassanya és força senzilla i segur que boníssima, no descarto fer-la algun dia d'aquests!
Em sembla molt adient per aquest temps d'estiu, la probaré
Quina lassanya més fàcil,Anna. A més, ha d'estar boníssima!. Me l'apunto per fer-la quan tingui tomàquets de l'hort del meu sogre (espero que no triguin gaire...)
Que bona aquesta lasanya! Té una pinta de 10 i la presentació m'agrada molt!! I és ben senzilleta de fer, me l'apunto i quan la faci ja t'explico ;)
Petons guapa!
Ho confesso, encara no he fet mai una lasanya, aquesta teva em sembla molt suggerent.
Avui ja tinc el sopar decidit, em copiaré aquesta teva recepta que té tan bona pinta!!
Petonets
Aquestes tomaqueres prometen molt al igual que les receptes que prepararàs que si son com aquesta lasanya ens en lleparem els dits.
Petons!
El tomàquet sempre dóna molt de joc a l´estiu a la cuina, oi?? Fantàstic!
Quina sort poder gaudir de tomàquets de l'hort amb gust de tomàquet de veritat!!!!
La combinació de tomàquet i formatge m'encanta!
Amb aquests tomàquets dona gust treballar, bona recepta.
Publica un comentari a l'entrada