La botifarra amb bolets, aquesta vegada amb una presentació diferent que espero que us agradi.
La quantitat dels ingredients són per massa de crestes (empanadilles) que ja es ven feta i refrigerada i de tamany petit. Si les agafeu grans, haureu de doblar els ingredients del farcit.
INGREDIENTS
300 gr. de bolets (xampinyons, gírgoles, rovellons, ceps...)
300 gr de botifarra crua
1 paquet de massa de crestes (obleas) de 16 uts
all, julivert, oli d' oliva, sal
PREPARACIÓ
Engegem el forn que s'escalfi a 180 graus.
Netegem i piquem els bolets petits, els posem en una paella amb una mica d'oli d' oliva calent i els salem. Els saltem uns minuts fins que estiguin fets. Afegim una mica d'all picat i julivert.
En una altra paella amb una mica d'oli hi posem la botifarra, a la que haurem tret el budell, i fem fregir la carn.
Ajuntem les dues preparacions.
En una plata coberta amb paper de forn, hi distribuïm 8 crestes (obleas) i hi posem el farcit. Tapem amb una altra cresta i sellem pels costats amb ajuda d' una forquilla i doblant una mica la masa de tota la vora perquè no s' obri.
Les pintem amb ou batut i les posem al forn a 180 graus durant uns 10 minuts.
14 comentaris:
Quin goig fan aquestes crestes!
Bona setmana!
Palmira
Anna!!! Quines crestes més bones!! Una combinació deliciosa! Saps com m'agrada molt la botifarra? Amb pera! Aiiixxx...que bo ho trobo tot!
Petonets,
Olga
Holaaa !!! caram quina delicia que portes avui....aixó deu estar boníssimmmm !!!
Cuideusa molt !!!
¡Qué buenas deben estar estas empanadillas!!!!
Gracias
Que bones deuen estar!! Tal com diu l'Olga, la botifarra. amb peres és una de les millors delicies.
Salut
Bet
Tiene una pinta colosal además esta muy bien explicada parece fácil tal como lo explicas, seguramente me animare hacer la receta, muchas gracias.
Hace mucho tiempo que me interesa este tipo de post, muchas gracias me ha gustado mucho todo lo que has escrito.
Nueva suscriptora en tu página!!! me encanta lo que subes.
Me gusta mucho este post, saludos!!!
Te acabo de descubrir !!!! tienes un blog muy guay;gracias por compartirlo con nosotros.
Desde hace ya un tiempo busco recetas y restaurantes por internet, confío en vuestro criterio. El otro día probé la receta que hicisteis para el anterior post y me encantó. Muchisimas gracias!!!
Qué rico!!! solo de verlo ya me apetece comermelo ;)
Te acabo de descubrir !!!! tienes un blog muy guay;gracias por compartirlo con nosotros.
Me encanta, tiene una pinta fantástica...riquísimo!!
Publica un comentari a l'entrada