dimarts, 31 de maig del 2011

FLAM DE POMA

Aquest és un flam d' èxit assegurat , queda molt fi de gust , suau i el preparem en un tres i no res. ..


INGREDIENTS

370 gr. de llet condensada (1 pot petit)
4  pomes
6 ous
mig vas d' aigua
1 vas de llet 
mitja llimona
caramel líquid pel motlle 


PREPARACIÓ


Pelem les pomes, les tallem a trossets i les fem coure amb  mig vas d' aigua i el suc de mitja llimona.
Quan tenim les pomes cuites, les colem.
Les barregem amb ajuda de la batedora amb la llet condensada, el vas de llet i els ous .
Aboquem la barreja en una flamera caramelitzada i fem coure el flam al bany maria durant uns 45 minuts a 180º ( per saber si està apunt el punxem amb un escuradents).
El desmotllem quan és ben fred (millor si el fem el dia abans) i ja el podem decorar.  


26 comentaris:

Cristina ha dit...

Anna, aquest flam té un aspecte apetitós i esponjos...mmmmm!! deliciós em ve la seva flaire...Ja saps que a mi m´encanten els flams.

Ha d´estar boníssim!

SILVIA ha dit...

Aquests postres fresquets m'encanten! Què esponjós que es veu. Les fotos són molt xules!
Ara mateix me'n menjaria un bon tall.
Petons

A peu coix. N. Sagués ha dit...

Oh, oh,oh!!!!
Me l'apunto, a aquest pas hauré d'ampliar la cuina, la nevera, el congelador... No donc l'abast de tantes coses bones

Glòria ha dit...

Ara mateix me'n menjaria un taller per sopar!. Quina textura tan fina que es veu!

Cristina ha dit...

Hola Anna!!Però quina pinta que fa aquest flammm!! :) A casa, a part de l'àvia, els altres no sóm gairè de flams, però si de pomes. Així que aquest és un flam ideal.
Un petonás

QUIMA ha dit...

Si que deu ser bó aquest flam. Me l'apunto i una altre cosa per fer. Pero es que le spostres amb poma son bonissimes.
Petons t'ha quedat genial

La cuina de l'Eri ha dit...

Ha de ser boníssim amb la poma. No l'havia vist mai, en prenc nota!!!! Petons

PILAR ha dit...

Anna aquest flam es bonissím!!! I t´ha quedat de luxe. A casa el feiem igual, igual; però no sé perque un bon dia ja no el vam fer mes. Gràcies per recordar-m´ho!
Petons!

mercè ha dit...

Has aconseguit amb una foto i una recepta boníssima, que em vinguin ganes de fer-ne una cullerada i això que són les 11 del vespre i ja fa estona que he sopat!, ha de ser d'allò més fi.A reveure.

Visc a la Cuina ha dit...

El flam de poma és especialment saborós, m'apunto la recepta!

Miquel ha dit...

Anna no lo habia visto nunca antes,me gusta la idea y tiene que estar bueno seguro,me lo llevo a pendientes tomo 4 pagina 450.
peto
miquel

Anònim ha dit...

Els flams m'agraden molt... i si a sobre és de poma, èxit asseguradíssim!! Quina pinta!
Petonets
Sandra

Lucia ha dit...

Una vera delizia!

Unknown ha dit...

Qué rico me parece este flan con manzana!. seguro que le da una textura deliciosa... Besos

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Qué bo es veu i amb gust de poma, sens dubte unes bones postres.
Petons.

El cullerot Festuc ha dit...

uffffffff...això ha d'estar boníssim!!!! Me l'apunto!
Petuents,
Eva.

Gemma ha dit...

T'ha quedat amb una textura fantàstica! Ha de ser boníssim, la llet condensada i la poma lliguen molt bé.

Fem un mos ha dit...

Aquest flam fa una pinta extraordinària
Petons

ANNAFS ha dit...

hola!!
Té molt èxit sempre que el faig, perquè queda amb un gustet molt fi i bo.Animeu-vos a provar-lo!

Moltes gràcies pels vostres comentaris. Ptns.

dolorss ha dit...

Anna aquest flam m'agrada moltissim i fa molt de temps que no el faig, gràcies per recordar-me'l!!!

T'he comentat que he convocat u concurs al meu blog? animat!!

Petons

Alfons ha dit...

i segur que també desapareix amb un tres i no res ....
Un abraçada

Eva Flores ha dit...

un flam boníssim!

Teresa ha dit...

El provaré1 a casa tinc un fan del flams!!!

maia ha dit...

Anna, te una pinta exquisida aquest flam. Fresquet deu estar bonissím, cap a pendents ;-)

jomateixa ha dit...

Al meu pare li encanten els flams, però de poma no n'havia sentit a dir res. Ara ho provaré...

Anònim ha dit...

Hola
em sembla molt bona idea aquest flam, però no n'he fet mai cap i tinc dubtes sobre com coure'l. és necessari el forn? o només el bany maria?
molt bon blog, per cert