dimecres, 25 de febrer del 2009

FABES AMB BUTIFARRA NEGRA


Un plat dels que m' agraden a mi: fàcil de fer i bo.


INGREDIENTS


1k. De fabes (en gra tendres) congelades.

400 Gr. de butifarra negra.

1 Ceba

2 Cullerades de salsa de tomaquet.

1 All

1 Fulla de llorer

1/2 L .de brou o aigua


PREPARACIÓ


Picar la ceba i l' all i fregir amb oli d' oliva, juntament amb la botifarra a trossets. Afegir la salsa de tomaquet.

Hi posem el brou o l' aigua i la fulla de llorer. Quan bulli, aboquem les faves congelades. Rectifiquem de sal. Han de bullir uns 30 mints (també depèn de com siguin de tendres les faves)

2 comentaris:

Mercè ha dit...

Anna, no saps com m'agraden les faves!! Aquí no n'hi ha, quina ràbia! :( Petons!

ANNAFS ha dit...

A mi també m' agraden molt.. I quan començin a haver-n'hi al l' hort de casa, amb la tabella i tot..
Si te les pogués portar via internet...