Un plat dels que m' agraden a mi: fàcil de fer i bo.
INGREDIENTS
1k. De fabes (en gra tendres) congelades.
400 Gr. de butifarra negra.
1 Ceba
2 Cullerades de salsa de tomaquet.
1 All
1 Fulla de llorer
1/2 L .de brou o aigua
PREPARACIÓ
Picar la ceba i l' all i fregir amb oli d' oliva, juntament amb la botifarra a trossets. Afegir la salsa de tomaquet.
Hi posem el brou o l' aigua i la fulla de llorer. Quan bulli, aboquem les faves congelades. Rectifiquem de sal. Han de bullir uns 30 mints (també depèn de com siguin de tendres les faves)
2 comentaris:
Anna, no saps com m'agraden les faves!! Aquí no n'hi ha, quina ràbia! :( Petons!
A mi també m' agraden molt.. I quan començin a haver-n'hi al l' hort de casa, amb la tabella i tot..
Si te les pogués portar via internet...
Publica un comentari a l'entrada