TORRÓ DE XOCOLATA NEGRA AMB OLI I SAL
INGREDIENTS
150 grs. de xocolata negra ( millor que no porti sucre afegit)
75 ml. d' oli d' oliva
sal gruixuda
pipes pelades
blat de moro torrat (kikos)
PREPARACIÓ
Foneu la xocolata al microones (sempre en intervals molt curts de temps, uns 30 segons i remenar, així fins que estigui desfeta, per no cremar la xocolata). Podeu fondre-la també al bany maria.
Afegiu l' oli mica en mica i remeneu.
Aboqueu en un motlle ( jo vaig servir briks de llet que parteixo per la meitat en horitzontal).
Deixeu refredar uns minuts a la nevera perquè agafi una mica de consitència i no s' enfonsin massa els fruits secs, i quan encara no s' hagi pres la xocolata, hi afegiu les pipes, els kikos i per últim la sal gruixuda.
TORRÓ DE XOCOLATA AMB FRUITS SECS
INGREDIENTS
150 grs. de xocolata amb
llet
10 grs. de mantega ( 1
cullerada de postre)
Panses de Corint
Orellanes
Cacahuets
Anacards
Foneu la xocolata amb la
mantega al microones en intervals de 30
segons ( 30 segons, remenar, 30 segons, remenar… per evitar que se’ns cremi).
També la podem fondre al bany maria.
Aboqueu la xocolata en un
motlle.
Escampeu els fruits secs per damunt la xocolata.
Deixeu refredar a la
nevera.
3 comentaris:
Jo estic en plena producció Anna!!! Gràcies per "encendrem la llumeta" de com posar-hi l'oli.
PTNTS
GlòRIA
Mmmmmmm.....jo m'apunto el dels quicos!!!!
Petonets i bona setmana, Anna!
Olga
Ei hola guapa, jo tb n'he fet un d'arròs inflat, però aquest de kikos fa molt bona pinta! besets
Publica un comentari a l'entrada