INGREDIENTS
16 plaques de canelons
1 pak de 3 llaunes de tonyina
5 ous durs
1/2 l. de beixamel
Formatge ratllat, mantega
Per la beixamel
500 ml. de llet
40 de mantega
40 de farina
pebre, sal, nou moscada
PREPARACIÓ
Fem coure les plaques de canelons segons les instruccions del paquet. Les refredem amb aigua i les posem estirades damunt un drap net.
Si no l' hem comprat, fem la beixamel.:
Posem la mantega en un cassó al foc i afegim la farina, donem un parell de voltes i anem afegint la llet de mica en mica i remenant ( si ens queden grumolls ho pasem per la batidora).Salem, hi posem una mica de pebre i una mica de nou moscada. Quan arrenca el bull, la deixem un parell de minuts. Retirem del foc i la reservem tapada amb un plàstic film que toqui la superfície de la beixamel perquè no faci capa.
En un bol hi posem les llaunes de tonyina amb l' oli, els ous ratllats i una mica de beixamel ( 2 o 3 cullerades).
Omplim les plaques dels canelons i les enrotllem. Hi aboquem la beixamel damunt, hi posem una mica de formatge ratllat i 3 trossets de mantega ( mida d' una avellana).
Els gratinem al forn.
9 comentaris:
Senzills, però bons, els tinc que fer més sovint, es que els de carn sempre guanyen.
Petons.
Molt bona idea per fer uns canelons diferents, me l'apunto!
Buenos canelones tambien y si ahora apetecen mejor calientes.
Bona setmana
peto
Aquets canelons si que son ràpids de fer...i la versió amb calent ha de ser boníssima!!!
Petonets.
Han de ser ben bons aquests canelons! Anotada queda la recepta.
Petons!
Senzills i boníssims!! A més a vegades la carn embarfega una mica, i la tonyina deu donar un toc més lleuger!! Petons
Boníssims!! m'apunto tant la recepta freda com la calenta, que la tonyina m'encanta!! Un petó!
Senzills, pero......¡que bons!!!
Una recepta senzillament deliciosa!
I amb la beixamel de brick, una recepta encara més fàcil, bona idea ;)
Publica un comentari a l'entrada