Avui una recepta dolça: un tiramisú que ja he fet vàries vegades i que ens agrada molt. Segur que no és la recepta autèntica del tiramisú, però la variant que té a mi em va molt bé: no porta ou, i per aixó m' agrada doncs no sóc gaire amiga de menjar l' ou cru.
Aquesta vegada he acompanyat el tiramisú d' unes galetes de café de "Casabella Natura" (empresa d' Olvan de la que ja us he parlat en més ocasions), d' un gust molt intens, boníssimes. En podeu comprar on-line a la seva web, o a alguna de les botigues on vènen els seus productes.
galetes de café "Casabella Natura"
INGREDIENTS ( per unes 9 / 10 racions)
200 grs. de nata per muntar
2 sobres de sucre avainillat (de 8 grs)
100 grs. de sucre
500 grs. de formatge mascarpone
200 grs. de melindros o similar
250 ml. de café fred
cacau en pols per espolsar
Per decorar: trossets de xocolata o boletes o galetes..
PREPARACIÓ
Munteu la nata amb la vainillina. Barrejeu el mascarpone amb el sucre, i hi afegiu la nata remenat suaument.
Poseu els melindros al fons dels bols o copes amples, i els xopeu amb el café. Després ho cobriu amb la barreja de mascarpone i nata. Hi espolseu una mica de pols de cacau, i feu una altra capa: melindros, café, mascarpone. La pols de cacau de l' última capa li posareu abans de servir. Deixe-ho a la nevera ( al menys unes 3 hores, i millor un dia per l' altre).
Espolseu amb cacau i decoreu. Ja ho podeu servir...
* Si no teniu cacau en pols, podeu fer servir una mica de xocolata fondant ratllada ben fina.
11 comentaris:
Quina bona alternativa! Jo procuro limitar el consum d´ou. Aquesta recepta és agraïda pels que tenen colesterol. La provaré.
Quina bona recepta!:)
un tiramisú, molt bo i mes pel meu colesterol
una buena manera tambien de comer un rico tiramissu y ademas con estas galletas queda bien presentado
peto
Hola guapa!!!
No crec que es noti molt la diferencia, oi? però segur que està deliciòs... i amb el toc de les galetetes encara més.
El tiramisú és una de les postres que més m'agraden.
petonets.
Molt ben trobat, Anna! Presentat en copa sempre m'ha agradat molt, el tiramissú, i no es veu gaire. A més, sense ou és apte per a tots els paladars!! Petons
El tiramisu és de les meves postres preferides, sigui amb nata o sigui amb ou ;)
I presentat en copa sempre queda molt més elegant!
m'encanta el tiramisu!! pero aixi en copa, no en pastis, perque hi ha més crema!! no l'he fet mai sense ou, però és una bona alternativa!
Fer-lo sense ou es una bona opció, sobretot al estiu quan el ou cru es més perillós.
Petons.
La meva experiencia amb el tiramisú va ser desastrosa..... ara així presentat amb copa m'agrada molt. A la propera probaré la teva recepta.
Petons
mai l'he provat i crec que va sent hora!
http://bonprofitbarcelona.blogspot.com.es/
Publica un comentari a l'entrada