diumenge, 3 de juny del 2012

ESPIRALS DE SALSITXA ADOBADES (Ideals barbacoa)


Aquesta recepta és d' una de les revistes de "Cocina fàcil". Són unes salsitxes adobades que queden molt bones. Només cal preparar l' adob i deixar-les-hi, millor un o dos dies.


Encara que jo les vaig preparar a la planxa que també queden bé, és una recepta ideal per començar a utilitzar la barbacoa ara que ja fa bons temps.


INGREDIENTS

Una tira de salsitxa d' uns 600 grs.
5 cullerades de vi negre
2 alls
1 ceba
romaní
orenga
oli de girasol
un pessic de sal


PREPARACIÓ


Partim la tira de salsitxes en quatre o cinc  trossos del mateix tamany. Les punxem per tota la superfície amb una broqueta o forquilla.
Preparem l' adob: Piquem la ceba i els alls i afegim el romaní i l' orenga, el vi, l' oli, el pessic de sal. Posem les salsitxes en una plata fonda amb l' adob que les cubreixi. Les hi deixem durant unes hores. Surten molt millor si les hi tenim un o dos dies. 
Fem una espiral amb els trossos de salsitxa, ben escorreguts i els hi clavem una broqueta. Les fem coure a la planxa o a la brasa.
Podem escalfar una mica d' adob i posar-lo damunt de les salsitxes una vegada cuites.

12 comentaris:

El cullerot Festuc ha dit...

A casa els meus pares fem moltes barbacoes...la posarem en pràctica!
Petunets,
Eva.

Miquel ha dit...

magnifico y con estas verduritas mas bueno
peto

Visc a la Cuina ha dit...

Jo també provaré aquest adob, ha de ser boníssim!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

No les he tastades adobades i tenen que estar ben bones. Enrotllades queden molt xules.
Petons.

Tapa't de tapes ha dit...

Que bones, les botifarres adobades, sobretot amb l'allet que hi has posat! Ideal per fer menjars a l'aire lliure, a l'estiu convida! Petons

Gemma ha dit...

Han de quedar super gustoses.
I és veritat que amb la calor comença la temporada de barbacoes! ;)

Joaquina ha dit...

Quin goig que fan aquestes botifarres aixó cargolades.... molt bona idea. petons,

Fem un mos ha dit...

Ummmm unes salsitxes delicioses, fetes a la brasa han de quedar boníssimes
Petons

GEMMA ha dit...

A la propera barbacoa,les faig així, segur...
Petonets.

La Cuina de l'Olga ha dit...

Moltes felicitats!!!
T'he atorgat un premi Liebster!!!!!
Continua així!!!!!!
Petons!!
Olga

Alfons ha dit...

Ideals per la propera barbacoa estiuenca....magnific aspecte

dosentrebambalinas ha dit...

Mmmm qué buena pinta, y me las imagino con ese saborcito que le aporta la barbacoa. Increíbles!

Un beso