Començen a haver-hi carbassons a l' hort, i també cebes, per tant ara toca fer receptes amb aquests ingredients, i si a més poden ser receptes fresquetes i que no ens portin massa feina a la cuina, millor.
INGREDIENTS
làmines de canalons ( n'hi vaig posar dues a cada milfulls)
carbassons (per dos milfulls, 1 carbassó de mida mitjana)
cebes tendres (per cada milfulls, 1 ceba si no es massa gran)
llagostins o gambes ( 2 o 3 per cada milfulls)
vieires ( 3 o 4 per cada milfulls)
PREPARACIÓ
Posem aigua salada al foc i quan bulli, afegim les làmines de canaló. Les deixem bullir l' estona que ens recomani el fabricant. Les escorrem i les posem a refredar esteses damunt el marbre.
Tallem el carbassó a rondanxes primetes i les fem fregir a la planxa amb una mica d' oli d' oliva. Reservem.
Tallem la ceba a juliana i també la fem fregir a foc lent en una paella amb oli d' oliva fins que estigui ben confitada.
Reservem també.
Fregim les vieires en oli i les gambes ( que haurem pelat i reservat els caps). També les reservem. En el mateix oli exprimim els caps de les gambes o llagostins fins que surti el coral i li donem unes voltes a la paella.
Muntem el plat: Una làmina de caneló, ceba, carbassó, una altra làmina de caneló, ceba, carbassó i a damunt, les gambes, les vieires i amanim amb l' oli del coral.
24 comentaris:
Boníssim!!!! Jo amb carbassons faig molt poques coses, a veure si aquest estic amplio el meu ventall de plats!
Què original que és aquest milfulls, m'encanta la combinació de sabors!!!!
Petonets
Sandra
Anna, PERFECTE...amb làmines de canelons ho trobo originalíssim. Dóna la sensació que quedes més satisfeta que no pas si fos amb làmines de pasta de full. M´encanta la combinació d´ingredients.
Una manera diferent per menjar les plaques de canelons, m'agrada molt aquesta recepta.
Petons.
Un plato exquisito, la presentación me ha encantado.
Besos
Quina sort poder gaudir de carbassons del propi hort!
Fa poc vaig descobrir que la pasta i el carbassó lliguen super bé! I si a més hi poses gambes i vieires llavors resulta excepcional!
Que sano y rico te ha quedado éste plato.
Feliz verano
me gusta la idea de este milfulls y ademas con producto de casa mas
bona setmana
miquel
Quin goig poder preparar plats amb les verduretes de l'hort, eh? I més quan el plat acaba sent tan espectacular com aquest!
Petonets!
Anna
Hola Anna, un plat boníssim i molt original. Un petò.
Bomissim aquest primer plat.
Petons
Hola Anna,
Quin plat més bo i original!!!! Petons
Una recepta molt adient per a la calor, i a més amb verduretes!
Uns mil fulls espectaculars, i segur que deliciosos
Petons
Molt original milfulls, i aprofitan la temporada de carbassons, jo també estic fent de tot amb els que hem porta el meu pare, però tan sofisticat ... Deliciós. petons,
De veritat que t'envejo per tenir un hortet! És una delícia tenir tantes coses acabades de collir.
Una recepta molt original :)
Las recetas de Glutoniana
Nice post, thank you. I just signed up to your rss feed!
I amb les verdures de l'hort de casa!!.... això ha de tenir un sabor molt i molt especial...
una abraçada
hola,
La verita és que s' ha d' aprofitar les verudres de la temporada, que collides a l' hort són molt bones, i una recepta freda sempre ve de gust amb aquesta calor.
Moltes gràcies pels vostres comentaris. Ptns.
Anna; Aquestes receptes fetes amb ingredients frescos i acabats de collir de l'hort... no tinc res a dir, bé si que vagi de gust Anna¡¡ :-D ;-D
NO hi ha res com cuinar amb verdures de temporada. molt bo aquest milfulls!
Mmmmmmm tiene que estar muy rico.
receptes fresques,i amb ingredients encara més frescos .. no es pot demanar una delícia més gran...
Una abraçada
Feia massa temps que no passava per aquí i m'he perdut un munt de receptes boníssimes! perdona per comentar amb retard però t'hi comento igualment perquè amb la pinta que fan... Aquest milfulls ens anirà genial per anar gastant els carbassons de l'hort!!! :D
Publica un comentari a l'entrada