Encara que jo les vaig preparar a la planxa que també queden bé, és una recepta ideal per començar a utilitzar la barbacoa ara que ja fa bons temps.
INGREDIENTS
Una tira de salsitxa d' uns 600 grs.
5 cullerades de vi negre
2 alls
1 ceba
romaní
orenga
oli de girasol
un pessic de sal
PREPARACIÓ
Partim la tira de salsitxes en quatre o cinc trossos del mateix tamany. Les punxem per tota la superfície amb una broqueta o forquilla.
Preparem l' adob: Piquem la ceba i els alls i afegim el romaní i l' orenga, el vi, l' oli, el pessic de sal. Posem les salsitxes en una plata fonda amb l' adob que les cubreixi. Les hi deixem durant unes hores. Surten molt millor si les hi tenim un o dos dies.
Fem una espiral amb els trossos de salsitxa, ben escorreguts i els hi clavem una broqueta. Les fem coure a la planxa o a la brasa.
Podem escalfar una mica d' adob i posar-lo damunt de les salsitxes una vegada cuites.
12 comentaris:
A casa els meus pares fem moltes barbacoes...la posarem en pràctica!
Petunets,
Eva.
magnifico y con estas verduritas mas bueno
peto
Jo també provaré aquest adob, ha de ser boníssim!
No les he tastades adobades i tenen que estar ben bones. Enrotllades queden molt xules.
Petons.
Que bones, les botifarres adobades, sobretot amb l'allet que hi has posat! Ideal per fer menjars a l'aire lliure, a l'estiu convida! Petons
Han de quedar super gustoses.
I és veritat que amb la calor comença la temporada de barbacoes! ;)
Quin goig que fan aquestes botifarres aixó cargolades.... molt bona idea. petons,
Ummmm unes salsitxes delicioses, fetes a la brasa han de quedar boníssimes
Petons
A la propera barbacoa,les faig així, segur...
Petonets.
Moltes felicitats!!!
T'he atorgat un premi Liebster!!!!!
Continua així!!!!!!
Petons!!
Olga
Ideals per la propera barbacoa estiuenca....magnific aspecte
Mmmm qué buena pinta, y me las imagino con ese saborcito que le aporta la barbacoa. Increíbles!
Un beso
Publica un comentari a l'entrada