diumenge, 24 de juliol del 2011
CARQUINYOLIS
Uns carquinyolis per acompanyar el cafè o per picar a qualsevol hora...
La recepta és del llibre " Muffins y otros pastelitos"
INGREDIENTS
250 grs. de farina
1 cullerada de llevat en pols
1 pessic de sal
150 grs. de sucre
2 ous
ratlladura de taronja
una mica de canyella en pols
100 grs. d' ametlles crues amb la pell (jo les compro a l' Area de Guissona)
PREPARACIÓ
Batem els ous i el sucre amb les barilles elèctriques, afegim la farina, el llevat, la sal, la canyella i la ratlladura de taronja. Tornem a batre bé, afegim per últim les ametlles barrejant amb una espàtula.
Dividim la massa en dues parts (caldrà que ens espolsem les mans amb farina) i després fem dos rotlles amb la pasta, que posarem a la plata damunt de paper de forn.. Els coem en el forn preescalfat a 180 º durant 18-20 minuts. Els traiem del forn, els deixem refredar uns 5 minuts i els tallem una mica esbiaixats i tan prims com puguem. Posem els carquinyolis de nou damunt del paper de forn a la plata durant uns 5-8 minuts perquè es trorrin una mica. Deixem refredar damunt d' una reixeta.
Els d' aquesta fotografia són fets substituint les ametlles per la mateixa quantitat de festucs. Molt bons també!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
22 comentaris:
Els tinc a la llista de pendents i a tu t`han quedat esplèndids. Fan una fila!
Jo també els tinc pendents, no entenc com encara no els he fet, perquè ens agraden moltíssim...a tu t´han quedat esplèndits...un petonet
un perill per les dents, però boníssims
Hola Anna, m'ha encantat el teu blog, tens un munt de receptes boníssimes! el poso a la llista de blogs per visitar, i ja aniré passant!
Huy l'haure de posar a la llista dels pendent, ja que a casa meva els hi encanten. Ara que amb el teu permis t'en agafo un parell.
Petons¡¡¡
jo els vaig per un repte de Whole Kitchen i estan delicios. M'enporto un parell amb el teu permís. De ben segur boníssim!!!
molt bons aquests carquinyolis
peto
miquel
T'han quedat molt bé!!! n'he fet un cop i estan requetebons! bona setmana
Tinc que tornar a fer-los perquè son molt bons, per anar rossegant sense parar. Anb festucs tambè han de estar de lleparse-els dits.
Petons.
Hola,
Tinc apuntada per fer la recepta de l'Ana de La Cocinera de Betulo. A veure si els faig ja que m'encanten. Amb festucs deuen ser boníssims!! una pinta excel·lent!! Petons
Com diu en Mohamed Jordi de RAC1, als catalans ens agrada patins fins i tot amb els postres!
T'han quedat `perfectes!! ho hauré de provar que al meu pare li encanten els carquinyolis!
Petonets
Anna; Tens tota la raó... per el café d'esmorzar, per picar... sempre són benvinguts...
Jo els vaig fer també, amb recepta de la Margarida de; El món de la cuina
Si et be de gust mirar-ho l'adreça és;
http://menjadebacalla.blogspot.com/2009/12/casa-gispert-mestres-torradors-1851.html#comments
Et poso l'adreça doncs la botiga on vaig a comprar, val la pena mirar-ho.
Que vagi de gust Anna¡¡
Quina bona pinta!! Aquí una altra que encara mai ha fet carquinyolis i m'encanten! A pendents!
Petonets
Sandra
Anna, t'han quedat perfectes!!! Jo també fa temps que els tinc a pendents de publicar!! ;)
Petons!
tot i després de fer-los ,...encara no m'acabo de creure el senzill que és fer-los a casa i el deliciosos que queden...
Una abraçada
Quina passada, que bé que t'han quedat!
Jo tampoc els he fet mai, m'hi he de posar, i a més que m'encanten.
Amb els festucs segur que boníssims també.
Las recetas de Glutoniana
Els de festucs queden boníssims :)
Ara ja he acabat l'stage i me'n vaig de vancanes, de manera que m'acomiado fins el setmebre. Que passis molt bon estiu!
Saps que encara no he fet mai carquinyolis?? i això que són un dels meus "postres" preferits!! sols, amb el cafè, per acompanyar una bona crema catalana... ai quina gana!! gràcies per la recepta, a veure si m'animo!!
Quin goig que fan! Així, ben farcits d´ametlles estan bonissims. Els de festucs no els he provat mai i també duen quedar força bons.
Petons!
Prova'ls de fer amb avellanes... també surten magnífics!!!! PTNTSÇ
Dolça
Publica un comentari a l'entrada