OUS REMENATS AMB ROSSINYOLS
INGREDIENTSous (1 per persona)
rossinyols
pa ( 1 llesca per persona)
pernil salat ( 1 tall per persona)
all i julivert
tomaquets per sucar el pa
PREPARACIÓ
Fregim els rossinyols, ben nets, amb oli d' oliva i una mica de sal. Quan ja quasi són fregits, afegim l' all i el julivert picats.
Afegim els ous i remenem bé. Posem damunt d' una llesca de pa torrat sucada amb tomaquet. Per damunt hi posem el pernil a trossets ( el podem saltejar una mica abans)
TASTET AMB ROVELLONS
INGREDIENTS
rovellons
1 tros de tastet per cada persona
all i julivert.
PREPARACIÓ
Fregir el rovellons,nets, amb oli i sal, i quan ja estan fregits afegim l' all i el julivert.
Fregim el tastet.
Barregem els rovellons i el tastet i ho deixem fer uns minuts tot junt.
13 comentaris:
Que envidia Anna, en Ibiza solo se encuentran los rovellons, el resto na de na.
Ya quisiera yo tener esa cestita de bolets , en casa nos encantan.
Un besito y feliz semana
Anna, per tenir mala sort encara vau fer una bona collita...
Tots dos plats m'agraden molt i amb el pa fet a casa... encara millor!
Anna; -M'agrada cuinar- Aixó sí que s'en diu una bona "caçadora de bolets" i trobats a un dels millors "mercats" boletaires que és coneixen. El Berguedà. Que vaigi de gust Anna¡¡. Josepb. -Menja de bacallà-
de mometn no és molt bon any, nosaltres també vem anar el dissabte i vem replegar uns quans rovellons, JO vaig fer un puding, ja el penjaré.
Diuen que començen plugues, espero que així sigui
ptns
Que bons aquests bolets. Si em donen a triar em quedo amb els rovellons que encara no n'he tastat cap enguany
Quina enveja, m'agrada molt anar a buscar bolets!! I quina pinta tot el que has fet, spero que pengis la recepta de les patates, no n'he menjat mai.
Renoi Anna, sort que estava sec i no n'hi havia gaires! Sinó no vull veure el/s cistell/s amb el/s que hauríeu arribat a casa! ;)
Oh, quina delícia de sopar que us vau fer! :)
Petons!
Doncs quan hi han bolets deu ser massa els cistells que arreplegareu. Uns plats fantastics i estaré atenta al que has dit perque m´ha cridat molt l´atenció. Dissabte teniem pensat venir per aquí a caçar bolets (ja se sap amb els pixapins, jeje) però amb la nostre experiencia sobre el tema.... potser seria millor anar al mercat.
Petons!
Rosa,
Bueno si al menos teneis rovellons, ya està bien que son muy buenos..
un beso.
Gemma,
En vam trobar poquets però els vaig rentabilitzar molt preparant-los amb diversos plats..
ptns.
Josep,
El Berguedà és una comarca ben boletaire, sí però aquest ay la temporada no és massa bona. Avui plou, a veure si en surtn...
ptns.
Lidia,
La nit pasada i tot avui ha estat plovent, jo crec que dissabte serà un bon dia per anar a buscar bolets, al menys així ho espero.
ptns.
Sargantana,
A mi m' agraden tots els bolets, però pels rovellons tinc una especial predilecció. A veure si en trobem més.
ptns.
Cristina,
Donçs, va que al bosc hi falta gent... a més de fer esport i respirar aire pur, podem trobar boltets, què més volem?
ptns.
Mercè,
No n' hi havia gaires, no. Normalment aquell lloc es molt bo i se'n troben molts. Dissabte hi tornarem a veure si en trobem més.
ptns.
Pilar
Nosaltres també hi volem anar el dissabte, que ja dic, crec que n' hauran sortit donçs ha plogut força. Segur que en trobareu. I si aneu al mercat de Cal Rosal, en trobareu de totes menes per comprar... Cal Rosal és una colònia que pertany a Olvan.
ptns
Aquet any es dolen en qüestió de bolets, els plats una delícia
petons
Quina enveja! Encara que no se'n troben molt sempre s'aprofiten. Boníssims!
Que es "tastet" ?
"Tastet" és com en diem al Berguedà a la botifarra crua. Pot ser tendre (com en aquest cas) o sec que és el fuet o espetec... Som una mica estranys, oi?
Publica un comentari a l'entrada