dimecres, 27 de maig del 2009

APERITIU DE TRUITA

Aquest apertiu també el vaig servir en el sopar de l' altre dia. I he de dir que ens va agradar molt. No l' havia provat mai i després de veure'l en el blog de la Dolors, tenia ganes de provar-lo.

Vaig fer els de formatge i pernil que proposa ella i també en vaig fer amb truita i sobrasada perquè a les meves filles els agrada molt. Van tenir molt d' èxit.

Aquesta recepta, com he dit, l' he trobat en el blog de la Dolors " blog de cuina", un blog on trobareu tota classe de receptes variades, totes molt bones, i a més senzilles de preparar.

INGREDIENTS


4 ous
formatge per untar a les fines herbes.
sobrasada
pernil salat


PREPARACIÓ


Fem una truita amb dos ous en una paella força gran ( d'uns 30 cm). Escampem bé els ous batuts, com si féssim una crep, (només la fem per un costat), la deixem a foc baixet fins que hagi quallat.

Posem film transparent a damunt del marbre i hi posem la truita amb la banda més cuita a sota. Hi escampem el formatge d' untar i al damunt, el pernil salat tallat a trossets. Ho enrotllem amb el plàstic i ho deixem a la nevera.

Fem la mateixa operació amb els altres dos ous. I aquesta truita l' untem amb sobrasada.

Ho tallem a rodanxes i les enforquillem amb un escuradents o pinxos.

12 comentaris:

Rosa ha dit...

Ummmmmmmmmmm qaue buenasssssss y que bonitaaaaaaaaaaaa.
Un besito Anna y me llevo la idea que lo sepas jajaja.
Bona nit

dolorss ha dit...

Que be t’han quedat!!!!
I a més, has fet un altre farcit, bonisism !!
Petons wpa.

El cullerot Festuc ha dit...

Un fantàstic aperitiu! Segur que va volar!
Petunets,
Eva.

Mercè ha dit...

Anna, quin sopar que vau fer!! Un altre aperitiu genial!! La idea quan la vaig veure al blog de la Dolors també em va semblar genial! :)
Petons!

Gemma ha dit...

Un aperitiu boníssim, d'aquells que agraden a tota la família, petits i grans.

MAR ha dit...

Nyam renyam ... quina pinta... aquestes coses que fas en petites porcions tipus pica pica són tremendes pq les veus petitones i apali ........ vinga a menjar i dp quan arriba el sopar o dinar ja no tens gana ... és el meu casa sóc com una nena petita però amb aquets rotllets de truita és dificil contenir-se

petonets
mar

Lídia ha dit...

Hola Anna, es que la dolorss és unica .....té coses molt apetitoses com aquests entrants

ptns

bajoqueta ha dit...

Jooo a estes hores mirar blogs de cuina és un pecat! No ne va sobrar? ;)

La cuina vermella ha dit...

M'encanta aquest aperitiu, i els pinxos que has triat encara més. Muac.

Sargantana ha dit...

És fantàstic aquests aperitiu, molt vistós, ràpid de fer i segur que és boníssim!

Cuinagenerosa ha dit...

estic d'acord que les receptes de la dolorss sempre donen molt bon resulat, i a més admeten variacions tan bones com la que has fet tu.

ANNAFS ha dit...

Gràcies a tots pels vostres comentaris. Veig que estem d' acord: les receptes de la Dolors surten molt bones.
a més, el farciment admet moltíssimes combinacions i totes són molt bones.
ptns.