Aquest apertiu també el vaig servir en el sopar de l' altre dia. I he de dir que ens va agradar molt. No l' havia provat mai i després de veure'l en el blog de la Dolors, tenia ganes de provar-lo.
Vaig fer els de formatge i pernil que proposa ella i també en vaig fer amb truita i sobrasada perquè a les meves filles els agrada molt. Van tenir molt d' èxit.
Aquesta recepta, com he dit, l' he trobat en el blog de la Dolors " blog de cuina", un blog on trobareu tota classe de receptes variades, totes molt bones, i a més senzilles de preparar.
INGREDIENTS
4 ous
formatge per untar a les fines herbes.
sobrasada
pernil salat
PREPARACIÓ
Fem una truita amb dos ous en una paella força gran ( d'uns 30 cm). Escampem bé els ous batuts, com si féssim una crep, (només la fem per un costat), la deixem a foc baixet fins que hagi quallat.
Posem film transparent a damunt del marbre i hi posem la truita amb la banda més cuita a sota. Hi escampem el formatge d' untar i al damunt, el pernil salat tallat a trossets. Ho enrotllem amb el plàstic i ho deixem a la nevera.
Fem la mateixa operació amb els altres dos ous. I aquesta truita l' untem amb sobrasada.
Ho tallem a rodanxes i les enforquillem amb un escuradents o pinxos.
12 comentaris:
Ummmmmmmmmmm qaue buenasssssss y que bonitaaaaaaaaaaaa.
Un besito Anna y me llevo la idea que lo sepas jajaja.
Bona nit
Que be t’han quedat!!!!
I a més, has fet un altre farcit, bonisism !!
Petons wpa.
Un fantàstic aperitiu! Segur que va volar!
Petunets,
Eva.
Anna, quin sopar que vau fer!! Un altre aperitiu genial!! La idea quan la vaig veure al blog de la Dolors també em va semblar genial! :)
Petons!
Un aperitiu boníssim, d'aquells que agraden a tota la família, petits i grans.
Nyam renyam ... quina pinta... aquestes coses que fas en petites porcions tipus pica pica són tremendes pq les veus petitones i apali ........ vinga a menjar i dp quan arriba el sopar o dinar ja no tens gana ... és el meu casa sóc com una nena petita però amb aquets rotllets de truita és dificil contenir-se
petonets
mar
Hola Anna, es que la dolorss és unica .....té coses molt apetitoses com aquests entrants
ptns
Jooo a estes hores mirar blogs de cuina és un pecat! No ne va sobrar? ;)
M'encanta aquest aperitiu, i els pinxos que has triat encara més. Muac.
És fantàstic aquests aperitiu, molt vistós, ràpid de fer i segur que és boníssim!
estic d'acord que les receptes de la dolorss sempre donen molt bon resulat, i a més admeten variacions tan bones com la que has fet tu.
Gràcies a tots pels vostres comentaris. Veig que estem d' acord: les receptes de la Dolors surten molt bones.
a més, el farciment admet moltíssimes combinacions i totes són molt bones.
ptns.
Publica un comentari a l'entrada