A casa, d' aquestes patates en diem patates amb salsa brava, però no m' he atrevit a anomenar-les així, donçs crec que aquesta salsa no s' asembla gaire a l' autèntica. Tot i axí hi ha moltes maneres de fer salsa brava... Aquesta és molt fàcil i ràpida. Les quantitats de pebres les podeu anar variant segons el vostre gust.
INGREDIENTS
Patates.
Salsa:
5 o 6 Cullerades de maionesa ( pot ser de l'envasada).
2 Cullerades de ketxup.
1 Culleradeta (de les de cafè) de pebre vermell picant.
2 Culleradetes de pebre vermell dolç.
1 Polset de pebre negre.
PREPARACIÓ
Fregim les patates, tallades a daus, en abundant oli d' oliva.
La salsa la preparem barrejant tots els ingredients.
Servim les patates amb la salsa damunt.
1 comentari:
Acasa els meus fills i a tots ens tornen bojos, estan per llepar-se els dits.
Petons
Publica un comentari a l'entrada