Aquesta crema de carbassa, ben calenta, ens ajudarà a passar el fred. A l' estiu aquesta mateixa recepta l' utilizo per fer crema de carbassó.
INGREDIENTS
500 Gr. de carbassa.
500 Gr. de patates.
1 Ceba gran.
3 formatgets tipus "caserio"
1 Tall de pernil salat.
1 Pastilla de brou de pollastre.
1 o 2 Llesques de pa, millor del dia abans.
PREPARACIÓ
Posem la patata, la carbassa, la ceba, els formatgets, el pernil salat, i la pastilla de brou en una olla amb 2 litres d' aigua. Afegim sal i un bon raig d' oli d'oliva.
Deixem que bulli i ho tapem fins que estigui cuit i les verdures es comencin a desfer (aproximadament 1 hora).
Retirem el pernil i el reservem. Triturem les verdures amb la batedora. Afegim el pernil tallat a trossets molt petits.
Fregim el pa tallat a dauets en oli d' oliva. El servim amb la crema.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada