Es un postre molt fàcil i ràpid de preparar. Es pot adornar amb nata, xocolata, trufa...:Jo l' he adornat amb xocolata negra desfeta amb mantega, bombons i fideus de xocolata.
INREDIENTS
3/4 De l. de llet.
90 Gr. de maizena.
110 Gr. de sucre
70 Gr. de farina d' ametlles.
1 Branca de canyella.
OPTATIU.: 3 cullerades de ron.
PREPARACIÓ
Barrejem la maizena, el sucre, les ametlles i la llet. Ens ajudem de la batedora.
Ho posem al foc, juntament amb la branca de canyella, fins que bulli. Ho deixem bullir uns segons i retirem del foc ( si no ha quedat una crema ben fina, ens ajudem de la batedora ). Si decidim posar-hi ron, és el moment de posar-li. Remenem bé.
Ho aboquem en un motlle humit amb aigua freda. Deixem refredar a la nevera fins el moment de servir.
Desmotllar i decorar al gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada