Com us deia l' altre dia, el tronc de la crxofa és bo i es pot utilitzar. Jo vaig fer les carxofes amb all(recepta ja explicada) i com que em van sobrar els troncs, vaig aprofitar-los per fer aquests bastonets.
INGREDIENTS
Troncs de carxofes
Farina
Oli
PREPARACIÓ
Pelar i tallar a bastonets els troncs de les carxofes.
Bullir-los amb aigua i sal fins que estiguin tous.
Enfarina-los i fregir-los amb ol d' oliva calent.
Servir-los com acompanyament de qualsevol plat de peix o carn o com a entrant.
2 comentaris:
Ara mateix vaig a fer-ho! Els meus sogres de l'Ametlla de Mar sempre han aprofitat els tronquets, per a fer un arrosset o bé com tu comentes arrebossats com a aperitiu o acompanyament. És original i prou bo. Animeu-vos i aprofiteu tot el que ens dóna la carxofa!
I really like your blog and i really appreciate the excellent quality content you are posting here for free for your online readers. thanks peace sandro
Publica un comentari a l'entrada