Aquesta salsa la faig de manera molt ràpida. No és l' autèntica, que és molt més laboriosa. Però també queda molt bona. La quantitat d' igredients de l' amanida no l' he posat per que depèn del gust de cadascú. La quantitat de salsa que ens sortirà amb aquests ingredients és per a unes 4 persones.
INGREDIENTS
Escarola.
Bacallà esqueixat.
Anxoves en conserva
Tunyina de llauna.
Olives negres.
PER A LA SALSA
20 Ametlles o avellanes torrades
2 Cullerades de pebre vermell dolç.
1/2 All.
1 Polset de pebre vermell picant.
Sal
150 ml. D' oli d' oliva.
75 ml. De vinagre (la meitat que d' oli)
PREPARACIÓ.
Disposem l' escarola en un plat individual o en una plata. Posem per damunt tots els ingredients i ho reguem amb la salsa.
La salsa la fem barrejant tots els ingredients en una picadora o batedora, fins que quedi fina.
2 comentaris:
anna molt be,esta molt currat,es el primer cop que entro i m'agradat molt ia ens veurem dema a la feina....................................................................adeu
No sé si ets la Sílvia o la Sole, suposo que demà ho sabré...
De totes maneres, moltes gràcies.
Publica un comentari a l'entrada