INGREDIENTS
2 llesques de pa de pagès
200 grs. de llangonissa tallada
2-3 tomàquet madurs
sal en escames
oli d' oliva extra verga
unes fulles d' alfàbrega
PREPARACIÓ
Tallem les llesques de pa a daus i els torrem al forn. Els reservem.
Traiem el budell de la llangonissa i la tallem també a daus. Reservem.
Fem el mateix amb el tomàquet, tot retirant les llavors , i l' amanim amb oli i les fulles d' alfàbrega picades. Ho guardem tapat amb film a la nevera.
En el moment de servir, ajuntem el tomàquet, la llangonissa i el pa i els disposem en 4 vasos o bols. Hi posem un raig d' oli per damunt i unes escames de sal.
5 comentaris:
Fa poc vaig fer una recepta molt semblant, no sabía que estava en un llibre d'en Pep Nogué.
Queda boníssim i sorpren quan ho fiques a taula.
Petons.
Una recepta molt original i amb ingredients senzills... Una presentació a més de dies de festa, m'emporto l'idea!
Petons
Palmira
Tradició i modernitat juntes! A punt per la Patum??
OOohhhh!!! Anna! Quina passada! Aquesta me l'apunto ben apuntada! Segur que formarà part d'alguns dels sopars d'estiu de casa nostra!
Petonets i bona setmana,
Olga
Jo l'he tastat i us asseguro que és mooolt bo!
PTNTS
Glòria
Publica un comentari a l'entrada