Quan comença a fer fred ens agrada passar els vespres al costat de la llar de foc, així també aprofitem el foc per coure el tall a la brasa o fer pa torrat sopar. Aquesta vegada les torrades les hem pogut acompanyar d' aquest paté de salmó que he preparat, i que també us pot servir per untar torradetes petites per aperitius.
INGREDIENTS
200 grs de salmó fresc o congelat
100 grs de mantega
100 grs. de salmó fumat
sal, pebre, 1 fulla de llorer
PREPARACIÓ
Posem aigua al foc i quan bull, hi afegim la fulla de llorer, una culleradeta de sal i el salmó.
El deixem coure uns 10 minuts.
L' esmicolem i hi traiem les espines i la pell.
El triturem amb la batedora juntament amb la mantega a temperatura ambient. Rectifiquem de sal, afegim una mica de pebre.
Afegim el salmó fumat tallat ben petitet i remenem bé. El posem en un bol o terrina i el tapem amb film.
12 comentaris:
m'agrada el salmò i m'encanta el teu pàté
Té molt bona pinta i amb aquestes torrades, a la vora del foc encara ve més de gust.
Petons.
Una deliciosa receta que seguro que les gusta en mi casa.Besosss
bonissim!! i amb aquestes torrades al caliu, un petonas!
silvia
Segur que a casa ens agrada aquest paté. Amb la torrada feta a la llar de foc, doblement bó.
Petons
Caram quin paté,aquest mel quedo a la meva cuina jiji
I ja no en parlem de les torrades fetes a l'allar de foc,a casa també les i fem, i ara que fa fred bé molt de gust.
Un petó des de la meva cuina.
http://cuinanatura.blogspot.com.es/
Uauu Anna, quina enveja (sana sempre) m'ha donat veure la llar de foc i poder torrar el pa amb el foc, i escalfar-se que ara el fred apreta!
Jo que sóc una entusiasta del salmó tingués per descomptat que provaré de fer aquest paté, ha de ser deliciós!
Petons
Boníssim i molt gustós!
i amb torrades fetes al foc de llenya, encara més bo ;)
Una entrada deliciosa. Me encanta el salmón y esta forma de prepararlo no lo conocía, así que me lo dejo apuntado para probarlo en casa.
No conocía tu blog y con tu permiso por aquí me quedo de seguidora para no perderme nada de lo que publiques. Besos!
www.laurillafondant.blogspot.com
Ideal pel pica-pica de Nadal. Deliciós i senzill...i a més a mi m'entusiasma el salmó...no puc demanar res més! Petons!
La foto de la llar de foc convida, eh? M´agradat el toc de pebre que li has posat al salmó. Tot plegat fa venir salivera.
Gran idea per als aperitius nadalencs!!!!
Petons,
Olga
Publica un comentari a l'entrada