Arriba de nou el setembre, s' acaben les vacances i cal tornar a la normalitat, cosa que a vegades fa una mica de mandra, per aixó avui us proposo una recepta ben senzilla que aviat podeu tenir enllestida...
INGREDIENTS
8 talls de llom ben finets
4 llesques de pernil cuit
unes fulles de sàlvia
2 alls
5 cullerades de cognac
200 ml. de nata líquida
sal, pebre, oli d' oliva
PREPARACIÓ
Poseu damunt de cada tall de llom mitja llesca de pernil cuit . Enrotlleu i aguanteu-ho amb un escuradents, salpebreu-los. Piqueu unes fulles de salvia i fregiu-les uns moments a la paella amb oli juntament amb els dos alls pelats i partits per la meitat. Afegiu el llom i fregiu-lo per totes bandes.
Regueu amb el cognac i deixeu-ho coure uns 5 minuts. Afegiu la nata líquida i deixeu que bulli. Retireu del foc i serviu.
Regueu amb el cognac i deixeu-ho coure uns 5 minuts. Afegiu la nata líquida i deixeu que bulli. Retireu del foc i serviu.
10 comentaris:
Ostres, per la foto semblava més complicat de fer, i no, és facilíssim! a més ha d'estar bo si o si!
És una recepta molt guapa, a casa segur que ens agradarà!
Com diu l'Eva, per la foto semblava més complicat, la veritat és que és una molt bona recepta ja que es veu laboriosa però no costa de fer.
Petonets
Per a sucar-hi pa, Anna!
Ha de ser molt bí i a més fàcil de fer:
Petons i bona tornada.
Senzilla però engrescadora de preparar i menjar!
Moltes gràcies per aquesta recepta!!! Ideal per a la tornada a la rutina i a la tardor!!!
Salut i petons,
Olga
Una recepta deliciosa!!! Amb el punt de la salvia i aquesta salseta...mmmm!
Hola! Acabo de tornar de les vacances i passo a saludar, tinc molta feina atrassada amb els blogs :)
Ja veig que tu també tornes a la rutina, amb aquesta proposta segur que és més fàcil. M'encanta utilitzar la sàlvia a la cuina, penso que està infrautilitzada, oi? Molt bona recepta!
Que fácil i aromàtica. D'aquells plats per sucar-hi pa!
Petons!
Publica un comentari a l'entrada