INGREDIENTS
4 peres
1 branca de canyella
2 cullerades de sucre
gelat de iogurt i fruita del bosc "La Fageda"
salsa de xocolata
200 ml. de nata líquida
50 grs. de xocolata negra
PREPARACIÓ
Pelem i partim les peres per la meitat, també els hi traiem el cor . Les posem a coure en una cassola amb aigua que les cobreixi, el sucre i la canyella. Deixem coure uns 20 minuts.
Fem la salsa de xocolata: Posem al foc la nata i quan sigui calenta, afegim la xocolata i remenem fins que es desfaci. Deixem refredar.
17 comentaris:
He tomado muchos carpaccios, pero con pera como este y con esta salsa no y tiene una pinta estupenda!
Besos
Un carpaccio dolç boníssim! Una abraçada!
un carpaccio bien bueno y fresco
Bona setmana
peto
Unes postres ben bones, combinant la fruita i el gelat.
Petons.
uau, això és un plat sensacional, per saltar-se el dinar i anar directe a les postres! :)
Oh que bó aquest carpaccio!! ... Cada vegada m'agraden mès aquest tipus de postres que no s'han d'enfornar.
petons
Que bones aquestes postres!!! Les combinacións de textures i gustos ha de ser extraordinària!!!
Un postre de lluïment!
Quin platàs!!! La pera és una gran fruita per les postres. Veig que has fet servir el de fruites del bosc...A mi em toca fer la segona recepta...Estic rumiant.
Anna; Un postre força senzill i la veritat, desconeixía els gelats de "la Fageda" però si que coneixía tots els seus iogurts. Molt bons tots aquets productes.
Salutacions Anna¡¡ :O) :O)
Quines postres més senzilles i suaus!! Aquí està el seu encant.....mmm....
Salut i petons,
Olga
Una proposta deliciosa i ben facileta.
Petonets
Bona, aquesta!!!
un postre de lujo, que ricura!
besets
Silvia
chup-chup-chup
Quina bona idea per a un carpaccio d'estiu ben fresquet!! :)
Unes postres deliciosos i lleugeres, ideals per un dinar de diumenge. M'encanta aquesta recepta.
Hola, te envío el link aun concurso de cocina de trucha por si es de tu interés
http://concursorecetas.esacua.com
Saludos
Publica un comentari a l'entrada