diumenge, 2 de juny del 2013

BUNYOLS DE PERNIL DOLÇ AMB FORMATGE I ORENGA


Uns bunyols per fer un aperitiu o bé per menjar com a segon plat. Segur que us agradaran!


INGREDIENTS 

50 grs de formatge ratllat
150 grs. de pernil dolç
125 ml. de llet
50 grs. de mantega
80 grs. de farina
3 ous
1 culleradeta de llevat en pols
orenga

 oli de girasol per fregir els bunyols 




PREPARACIÓ 


Posem la llet al foc amb la mantega en un cassó. Quan bulli, hi afegim la farina i el llevat i remenem fins que la pasta es desenganxi de les parets del cassó. Retirem del foc, deixem refredar uns minuts i afegim els ous d' un en un, barrejant cada vegada fins que l' ou quedi ben integrat a la pasta. Salem.

Tallem el pernil cuit ben petitet i l' afegim a la pasta, juntament amb el formatge ratllat i l' orenga.

Escalfem l' oli de girasol. Agafem porcions de pasta amb l' ajut de dues culleretes de postre i fem els bunyols, que fregirem en l' oli ben calent.

Quan siguin rossos per les dues bandes, els retirem.

Els podem menjar calents o freds, són bons de totes maneres!


19 comentaris:

lolines ha dit...

Bona tarda, avui veig que anem d'aperitius, em sembla genial, aquest que has preparat

Mònica Tarradellas ha dit...

Una tapa fantàstica de cares a l'estiu!!! Ja m'imagino degustant-ne uns quants a la terrassa de casa! Gran recepta! Una abraçada!

GEMMA ha dit...

Una idea original de farcir els bunyols!!!
Petonets.

Miquel ha dit...

un original relleno y que siempre es muy agradecido y apetecible unos buñuelos así
Bona setmana
peto

QUIMA ha dit...

Uns bunyols ben originals. Per aperitiu amb un vermoutet o una cerveseta ideals !!!
Ptns.

Silvia T. Clarasó ha dit...

Hola Anna, aixo esta perfecte! quina delicia, hmmmm
m¡agradat molt
petons

Cristina ha dit...

Deuen ser boníssim! El toc d´orenga el trobo molt encertat.

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

I tant bons que han de ser, tan se val que els possis d'aperitiu com a l'hora de sopar.
Petons.

Margarida ha dit...

Ja ho crec que són bons!!!! D'aperitiu o per tenir meravelalts els fills!
Petons

Tapa't de tapes ha dit...

M'ha semblat una molt bona idea de bunyols, Anna!

Gemma ha dit...

M'encanten, són ideals per un aperitiu ara que comença la calor i ve de gust el vermut a la terrasseta! ;)

Fem un mos ha dit...

Molt originals, però que deuen d’estar molt bons i acompanyats d’una cerveseta Ummm
Petons

Catieu ha dit...

Em semblen un bunyols d'allò més originals. Bona idea!!!
Petonets

No tot són postres ha dit...

Que bons!
els trobo molt originals.
PTNTS
Dolça

El cullerot Festuc ha dit...

que bons aquests bunyols!! ideals pels més petits i el que no ho som tant :)
Petunets
Eva

La Cuina de l'Olga ha dit...

M'han agradat moltíssim!!! Jo sóc molt aficionada als aperitius, entrants i pintxos!!!! Genials!!!!
Salut i petons,
Olga

mamilu ha dit...

Que bons i bonics an quedat...un aperitiu delicios sens dubte !!!!
Petonetsssss.

Reme y Núria ha dit...

M'agrada, em porto la recepta amb el teu permís.
Salutacions

PILAR ha dit...

Ohhh, que bons i que fàcils. Prenc bona nota.
Petons!