Aquest carbassó us anirà bé per acompanyar un plat de peix o carn i també el podeu servir com aperitiu.
INGREDIENTS
Per la tempura:
100 grs. de farina
1 culleradeta de llevat
1 pols de sal
aigua ben freda (també pot ser amb gas)
1 o 2 carbassons
oli de girasol
sal, broquetes de fusta
PREPARACIÓ
Posem en un bol la farina i el llevat amb el polset de sal. Afegim l' aigua de mica en mica mentre anem remenant amb un batedor de barilles (manual o elèctric). Quan tinguem una textura cremosa (no líquida) ja la tenim a punt (potser que, si hi hem posat massa aigua, ens falti farina, llavors n' hi afegim una mica més).
Tallem el carbassó al llarg en làmines molt fines (jo faig servir un pelador per fer-les), les salem. Les enrotllem i les punxem amb una broqueta (un parell de làmines a cada broqueta) .
Posem oli de girasol abundant en una paella i quan sigui calent, anem fregint el carbassó ja punxat amb la broqueta.
12 comentaris:
Fac poc vaig provar unes broquetes amb tempura en un restaurant i puc donar fer que són boníssimes. M´agrada la combinació amb verdura. Amb carbassó deuen estar encara més bones que amb llagostins que és com jo les vaig provar
aquestes broquetes, son ummmmmm, bonísimmes
Quina maravella, un aperitiu sense paraules...m'encanta la idea .
Petonets.
Boníssim! M'agrada de totes les maneres, tant per acompanyar, com per aperitiu i així presentat queda perfecte!
Una abraçada i bona setmana!
Amb aquesta tempura ha de quedar un carbassó super cruixent.
Com tu dius, d'aperitiu o de guranició, ideal!
Quina bona idea, Anna! Tenen una pinta boníssima, aquestes broquetes!
Ostres! Ha d'estar boníssim!
No sabia que el tempura es feia així! Pensava que duia alguna farina especial.. I per això a casa no he provat de fer-lo mai, sempre fem l'arrebossat amb farina de pa i ou batut.
Ara que ja sé com es fa, innovaré una mica que ja toca!
Molts petons! :D
Que bona que es la tempura feta aixi...jo n'he trobat una sense gluten que també queda molt bona...
Petonets i bona Pascua
Ho provaré en el proper dinar, per sorprendre els comensals ja en els entrants! Per cert, t'he nominat, o no se ben bé com es diu, en el premi best blog, espero que t'agradi!
http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es/2013/03/premi-best-blog.html
Mònica
MMMMmmmm...què bo aquest carabassó!!! Nosaltres el fem "en pasteta"...i està molt bo!!! Amb la tempura ha de ser molt suau!!!!
Petons,
Olga
Aspecte Impresionant, això promet
Ohhh, t´han quedat impressionants. Ummm que bones que son les tempures.
Petons!
Publica un comentari a l'entrada