Aprofitant que encara fa caloreta i vénen de gust els plats refrescants us presento aquest còctel de gambes.
INGREDIENTS (4 persones)
200 grs. gambes o llagostins pelats
2 melons cantalup o francesos (1 meitat per persona)
rucula o enciam
8 palets de surimi
unes gambes o llagostins salats per decorar.
Salsa rosa: maionesa i salsa de tomàquet, també una mica de pebre.
PREPARACIÓ
Buidem els melons amb l' ajuda d' un estri per fer boletes o amb una cullereta. Reservem les boletes de meló.
Posem una mica d' aigua salada a bullir i aboquem les gambetes o llagostins, deixant-los coure un o dos minuts.
Tallem a trossets els palets de surimi. Barregem amb les gambetes, la rúcula i una part de la polpa del meló.
Omplim amb aquesta preparació les meitats de meló. Servim amb la salsa rosa apart.
11 comentaris:
Quin plat més guapo, fresquet i molt bonic a la taula!
un coctel delicioso que con el melon cantalop le da un gusto muy dulce y bueno,la combinacion de ingredientes muy buena
bienvenida de nuevo
peto
miquel
Aquesta amanideta és d'allò més refrescant!, una combinació d'ingredients que vé molt de gust! A reveure
Quina patxoca presentar aquest còctel a taula! Molt bo!
Petonets
Sandra
un plat d'allò ben refrescant, des que encara vénen de gust.
pt!
Una combinació sensacional, boníssim, sana i molt refrescant. I servit en les meitats dels melons, queda molt ben presentat.
Amb aquesta presentació els convidats tenen que al-lucinar. Un bon àpat i fresquet.
Petons.
Avui és un dia ideal per menjar aquest còctel, s'anima l´estiu i aquesta combinacíó és exquisid.
HOLAAAA...despues de mis largas vacaciones ..de nuevo visitandote ...que coctel mas rico esa clase de melon me encanta y la combinacion fresquita y tentadora ...bsssMARIMI
hola!!
Es molt refrescant i queda molt ben presentat, sí que porta una mica de feina, però és fàcil de fer i ho podem fer amb antelació.
Moltes gracies pels vostres comentaris.
Amb meló!!! molt original i la presentació molt bonica!!!!
Publica un comentari a l'entrada