Una recepta que fem a casa al menys un cop cada setmana al temps que hi ha faves a l' hort.
INGREDIENTS
1 kg. de faves amb tavella
200 grs. de cansalada blanca
4 alls tendres.
PREPARACIÓ
Triem les faves: Les tallem petites amb la tavella i tot ( si cal els hi podem treure el fil dels costats, jo no ho vaig fer perquè aquestes eren molt tendres)
Les posem a coure amb aigua i sal fins que siguin toves.
Les escorrem bé tot aixafant-les una mica.
Fem fregir la cansalada a trossets petits i retirem una part del suc que ha fet. Fregim les faves en la resta de suc i afegim els alls tallats a trossets.
23 comentaris:
Sembla molt bona aquesta proposta!
L'hauré de provar!
Un petó!
Paula
y asi directo de huerto mejor imposible,me gusta facil y sabrosa
miquel
Quin plat més sa i bo! I així directament de l'hort, tot un luxe. Petons
ostres, anna, em pensava que a casa era l'únic lloc que ens menjàvem les faves senceres, m'encnata veure que te les menges exactament igual que s'havia fet tota la vida a casa els meus pares, amb cansalada i all.
Tienen que estar riquísimas estas habas, en casa todavía no han salido las habas, pero en cuanto salgan las primeras preparo este plato.
Un besito y feliz semana Anna
Tienen que estar riquísimas estas habas, en casa todavía no han salido las habas, pero en cuanto salgan las primeras preparo este plato.
Un besito y feliz semana Anna
Quina sort poder gaudir de faves pròpies! I collides tan tendres que es poden fer amb la tavella són un menjar de reis. Sensacionals!
amb faves de l'hort és impossible que aquest plat no sigui bo.
No menjo aquest plat desde que era petita. Tenen que ser unes faves molt tendres i per aquí es difícil conseguir-les.
Petons.
Del´hort a la taula...quina frescura! Deurien estar molt bones amb aquesta cansalada afegida .
No he tornat a menjar les faves amb tavella des que vaig marxar de casa dels pares ja fa molt de temps
Petons
Les faves tendres son sensacionals! qui les tasta així, recent collides, ja no les vol prendre de cap més manera.
Una abraçada
jo he descobert les tavelles fa poc, i són delcioses .. quina sort de tenir de les més tendres, sovint...
Una abraçada
Bonissimes faves!!!
A casa ja fa dies que en menjem... i de la mateixa manera. Llàstima que en no res queden fetes...
Petons Anna
Ostres Anna, no les he menjat mai amb tavella. M'ho apunto per l'any vinent que aquí ja no ens queden faves de l'hort. ;)
Petons!
Això si que és una "delicatessen" ...Un petó
Ei, aquest ha de ser un plat suculent!
Quin luxe tenir verdura fresca :)
Las recetas de Glutoniana
Que bó, aquest plat no te preu, m´encanten les faves, i amb tavella delicioses. Petons,
Quina planta més bonica! No ho he provat mai amb tavell ni crec que ho faci perque les que ens arriben aquí no son acabades de recollir ni tan tendres com les teves. Ais... quina enveja!
Muacs!
M'agrada! Sempre havia sentit dir que lesfeien amb tavella però no ho havia vist a fer mai. Gràcies
Hola ,
a casa meva també hem menjat les faves així, amb tavella, i cada any espero la primavera per fer-ne.
Veig que molts de vosaltres n' heu menjat, jo suposo que si no se'n tenen a l' hort és difícil que siguin tant tendres, però en una fruiteria de confiança crec que també en podrieu trobar de ben tendres.
Són molt bones i molt saludables!
Moltes gràcies pels vostrs comentaris.Ptns.
I és que els que tenim hort tenim un tresor. Porta molta feina però després es recompensa amb el sabor dels aliments. Quin goig!
Publica un comentari a l'entrada