Una recepta que encara que bàsica i econòmica, ens pot servir per fer un plat diferent per a les festes, que segur que agradarà a tothom.
INGREDIENTS
400 grs de carn picada de porc
400 de carn picada de vedella
50 grs de molla de pa
mig vas de llet
2 alls
julivert
alls
farina
2 ous i tres més de durs
sal, oli
Per a la salsa
3 cullerades de salsa de tomaquet
300 ml. de brou.
PREPARACIÓ.
Fem una massa amb la carn picada a la que barrejarem els ous, el julivert, els alls tallats petits, la molla de pa remullada en la llet i ben escorreguda, i la sal.
Fem dues parts amb la carn. Una part l' aplanarem damunt d' un paper film, fent un rectangle i al mig hi posarem els ous durs. Tanquem amb l' ajuda del paper com si féssim un caramel.
Amb l' altra part, farem un rull sense farcir.
Els enfarinem.
Els posem al foc en una cassola, amb oli d' oliva perquè s' enrosseixin.
Afegim el brou barrejat amb la salsa de tomaquet i ho tapem. Ho deixem fins que els rulls són cuits. Esperarem que es refredin per tallar-los, i els servirem a rondanxes amb la salseta per damunt.
14 comentaris:
Hola Anna,
Hi ha tants dies de festa per endavant que me l’apunto per fer-la. A la foto es veu molt bé com queda de maco el tall. Petons,
Saps que és una bona idea?, jo, mai n'he tastat!!! i fa bona pinta!!!.
Petonets
Bravo, una recepta fantàstica per una taula de nadal, i a més econòmica i boníssima. gràcies.
Em sembla una opció que segur agradarà a tothom!, un farcit bo, una bona carn... Ho tenim tot!MOLT BONES FESTES!!!
Un plat de festa, això s'ha de provar!!!
A casa el vam fer fa un parell de Nadals (per Sant Esteve els tinc a dinar a casa) i va tenir molt èxit!
Sempre va bé tenir plats tan fàcils i econòmics, sobre tot si tens molta gent a taula!
Bon Nadal, i espero que el Nou Any sigui encara millor que aquest!
darrerament ens fas unes propostes magnífiques per les festes, segur que amb aquestes menges a casa teva sereu molt feliços. t'ho desitjo de tot cor.
tengo las lista de pendientes a tope y con recetas como la tuya no para de crecer.Me gusta
Bon Nadal
miquel
A casa la meva mare l´hem fet alguna vegada però fa tant de temps que ja el tenia oblidat. Es una idea genial sobre tot quan hi ha molta colla.
Et desitjo que passeu unes Bones Festes i el millor per el proper any.
Petons!
La meva mare sempre n ´ha fet rull de carn picada però farcida de fruits secs...li diré que adopti aquesta nova idea.
Bon Nadal
És una recepta que de tant en tant cau, variant el farcit pots aconseguir plats diferents, ben lluits i a bon preu!
Bones Festes.
PTNTS
Dolça
Hola,
Aquest rull és una bona opció i farcit de fruits secs, com diu la Cristina, és una molt bona idea, que provaré la propera vegada!
Moltes gràcies a tos pels vostres comentaris.
Molt bones festes. Ptns.
Sóc més de salat, així que canvio els massapans que em tocaven per un trosset més d'esta carn :)
Las recetas de Glutoniana
Publica un comentari a l'entrada