diumenge, 4 de juliol del 2010
ENFILATS DE POP AMB PATATA CONFITADA I PEBRE VERMELL DE LA VERA
Es un aperitiu fàcil de preparar, sobretot si ja disposem del pop cuit. Si el voleu coure a casa podeu clicar aquí i veureu com fer-ho. El pop a la gallega té molt èxit a casa meva i aquesta és una altra manera de servir-lo.
Aquesta recepta és del llibre " Tastets. 122 propostes per fer un bon aperitiu" del Pep Nogué i Puigvert. És un llibre que a mi m' agrada molt, amb moltes idees interesants i originals. No hi ha fotografies; la presentació corre a càrrec de la nostra imaginació.
INGREDIENTS
400 grs. de pop cuit
2 o 3 patates
oli d' oliva
1 cullerada de pebre vermell dolç de La Vera
sal gruixuda
PREPARACIÓ
Peleu les patates i talleu-ne daus . Poseu-los en un tupí o cassoleta coberts d' oli i confiteu-los a foc lent fins que siguin tous. Deixeu-los refredar en el mateix oli. Talleu les potes del pop a rodelles.
Punxeu un dau de patata i una rodella de pop.
Barregeu el pebre vermell amb una part de l' oli de coure les patates, i amaniu els enfilats.
Espolseu sal gruixuda per damunt.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
12 comentaris:
Quan dius que passi per Olvan?...M'ho cruspia tot en un ras-ras!A reveure!
M' agrada aquesta manera de servir el pop amb una broqueta, qué bo deu ser.
Petons.
Ai, aquest llibre, també el vaig treure un dia de la biblio!! és molt xulo. Escolta aquests enfilades no tenen desperdici tant pel seu sabor com la seva presentació. Molts petons, guapa.
Aquest llibre ha de ser molt bo, la recepta que has preparat deliciosa...petonets
Jo també el tinc aquest llibre i hi ha tantes coses, que quan me'l miro, no sé per on començar!.
Dius que aquest llibre no té fotos? doncs s'hi podria posar la teva, t'ha quedat molt saborós!
Hola Anna,molt original la presentació, prenc nota. Ptons
A casa no tenim gens costum de menjar pop, i això que és molt sa i molt bo. A veure si m'animo amb aquestes broquetes tan xules!
m'encanta el pop! amb aquesta presentació no l'havi vist mai i és molt temptador.
pt!
Deliciós i molt vistós !!!
Ens agrada molt el pop !!.
Petons
Joan i Sara
Bo, bo, bo, i encara diré més bo! I el toc de l pebre de la Vera, m'encanta!
PTNTS
Dolça
Mercè,
Donçs quan vulguis pots venir, estàs convidada!
Ana,
Sí es bo, i la patata confitada li dona un toc diferent.
La cuina vermella,
Es un llibre per treure'n moltes idees, la veritat.
M josé,
Són uns enfilats que van molt bé per fer un aperitiu una mica diferent...
Glòria,
a mi també em pasa. hi ha tentes idees i totes em semblen tan bones, que es difícil decidir-se.
Visc a la cuina,
Moltes gràcies...
Maia,
Es per variar una mica, i presentar-lo dieferent...
Gemma,
El pop, o agrada molt o no agrada gens, aixó va com va.
Eva,
Un altre dia potser faré els enfilats amb unes broquetes més petites, aquestes eren llargues.
Joan i Sara,
Com dic, la patata confitada és diferent de gust que bullida. A mi m' agrada més.
Dolça,
El pebre vermell de La Vera crec que és el millor!
MOLTES GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS. PTNS.
Publica un comentari a l'entrada