Un dels patés que vaig servir al sopar de l'altre dia va ser aquest d' escalivada.
També el podriem utilitzar per fer canapés, adornant-los amb una anxova.
I a la nevera, tapat amb un pot de vidre, el podrem conservar uns dies.
INGREDIENTS
1 pebrot vermell escalivat.
1 albergínia escalivada
1 ceba escalivada.
3 0 4 nous.
PREPARACIÓ
Triturem l' escalivada juntament amb les nous.
5 comentaris:
Ostres Anna, una idea genial!! Una forma de presentar l'escalivada tradicional d'una manera ben diferent!
Petons!
m'agrada la idea....la tindré en comte
petons!
El paté d'escalivada ens encanta, molt sovint en poso als entrepans d'anar d'excursió, amb uns quants germinats queda deliciós.
La meva recepta no pota nous, m'agada molt la idea de ficar-n'hi, el proper cop ho porvaré :)
Mercè,
Gràcies. A vegades ho he fet per aprofitar una mica d' escalivada que em queda..
ptns.
Lídia,
Sí i és molt fàcil. En un moment el tens fet.
ptns.
Gemma,
No se m' havia acudit aixó de posar-lo als entrepans i amb els germinats...Bona idea!
ptns
Genial !!!!!
Publica un comentari a l'entrada