diumenge, 15 de febrer del 2009

TRIANGLES I ESTRELLES



Sempre procuro tenir pasta de full al congelador o a la nevera. Es pot fer servir per a fer tantes receptes...

Aquests triangles a les meves filles els agraden molt.

També es podrien fer farcits de crema pastissera o de formatge i pernil dolç...

Aquesta vegada he comprat la pasta de full refrigerada al "LIDL", i m' ha sortit molt bé, i la veritat és que és molt econòmica ( 275 gr. de pasta no arriba a valer un euro).

Els retalls que sobren de fer els triangles, els ajunto , torno a estirar la pasta i faig més triangles que faig servir per fer croisantets petits, doncs, quan la pasta la tornem a amasar no queda tant bé.

Perque ens quedin els triangles iguals, el millor és fer abans una plantilla de cartró amb la mida que volguem.


INGREDIENTS


Pasta de full.

Sucre.
Nutella. (Altres marques de crema de xocolata no sé si resisteixen bé l'alta temperatura, perquè no ho he provat)
Fideus de xocolata

1 Ou.


PREPARACIÓ


Tallem la pasta de full en triangles aparellats.

Espolsem amb una mica de sucre. En un triangle hi posem una culleradeta de nutella i tapem amb l' altra triangle, humitejant les vores amb aigua, perquè s' ajuntin millor els dos trossos.

Pintem els triangles amb ou batut i espolsem sucre per damunt.

Els posem al forn, en una plata untada amb mantega durant uns 10- 15 min. a 220 gr.

Els fideus de xocolata, per adornar, els posem a damunt dels triangles, més o menys, a mitja cocció.

Per fer les estrelles, posem un triangle del dret i el de tapar, al revés.




1 comentari:

Anònim ha dit...

SEMBLA MOLT BO AIXO!!!