dimarts, 20 de gener del 2009

PATATES PÍCNIC


Aquestes patates les he anomenat així donçs les portàvem quan anàvem de pícnic els estius amb la família. És pràctic perque portes les patates bullides i els ingredients i ho pots preparar allà mateix. Avui no hem anat de pícnic, però he fet aquestes patates fredes que les puc deixar fetes un dia per altre.


INGREDIENTS


1 Kg de patates ( més o menys).

2 llaunes de tunyina.

2 ou dus.

1 llauna d' anxoves

Per decorar: olives verdes o negres, anxoves, pebrot...

Opcional: maionesa


PREPARACIÓ


Es bullen les patates sense pelar amb sal.

Les deixem refredar, les pelem i en fem làmines finetes.

Les disposem en una plata. Si cal , les salem més.

Afegim per damunt la tunyina esmicolada amb oli i tot.

Afegim les anxoves picadetes.

Posem per damunt els ous dus ratllats.

Decorem com ens vingui de gust.

Ho servim amb maionesa per si algú n' hi vol.