Aquestes patates les he anomenat així donçs les portàvem quan anàvem de pícnic els estius amb la família. És pràctic perque portes les patates bullides i els ingredients i ho pots preparar allà mateix. Avui no hem anat de pícnic, però he fet aquestes patates fredes que les puc deixar fetes un dia per altre.
INGREDIENTS
1 Kg de patates ( més o menys).
2 llaunes de tunyina.
2 ou dus.
1 llauna d' anxoves
Per decorar: olives verdes o negres, anxoves, pebrot...
Opcional: maionesa
PREPARACIÓ
Es bullen les patates sense pelar amb sal.
Les deixem refredar, les pelem i en fem làmines finetes.
Les disposem en una plata. Si cal , les salem més.
Afegim per damunt la tunyina esmicolada amb oli i tot.
Afegim les anxoves picadetes.
Posem per damunt els ous dus ratllats.
Decorem com ens vingui de gust.
Ho servim amb maionesa per si algú n' hi vol.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada