Podem fer pastissets individuals ( com els que he fet jo) o bé un pastís gran ( quadrat o allargat) i les fruites que hi podem posar són totes les que ens agradin. Per decorar per damunt també podem variar: Jo hi he posat coco ratllat i fruites ensucrades ( de les que m' havien sobrat del tortell de reis) ratllades. També es pot decorar amb trossets d' ametlla, fideus de xocolata... O simplement pintar les fruites amb un almívar perque brillin més.
INGREDIENTS ( per fer uns 14 pastissets)
500 Gr. de pasta de full congelada o refrigerada ja estirada.
1/2 L. de crema pastissera.
1 ou.
Fruites variades. ( també poden ser en almívar)
PREPARACIÓ
Tallem quadrats amb la pasta de full , hi hi dibuixem amb la punta d' un ganivet un quadrat. L'interior del quadrat el punxem molt bé amb una forquilla per què no s' infli tant.
Els pintem amb ou batut i els posem al forn a uns 20 graus durant 10-15 minuts.
Posem la crema en el quadrat que havíem fet i per damunt les fruites.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada