És la primera vegada que faig aquesta recepta de torró. És més fàcil comprar-lo al super, però si ens agrada el torró artesà, podem provar de fer-lo. A mi m' ha quedat una mica massa gruixut. Només he fet servir un motllo. Si repartim la pasta en dos motllos o en un de més gran ens quedarà millor.
La base és una barreja de xocolates amb mantega semblant a la de les trufes. Hi podem afegir arròs inflat (com he fet jo) o bé nous, ametlles, avellanes..., fins hi tot una mica de licor.
La proporció de xocolates la podem variar segons el nostre gust, i també la quantitat de sucre.
INGREDIENTS
200 gr. de xocolata sense llet
200 gr. de xocolata amb llet
150 gr. de mantega sense sal
50 gr. de sucre llustre (si no en tenim podem pasar per la picadora el sucre normal)
50 gr. d' arròs inflat (cereals "Rice Krispis", si no en trobem de normals podem posar-n'hi de "chocolateados" )
PREPARACIO
Ratllem la xocolata amb llet (operació força ingrata, costa una mica)
PREPARACIO
Ratllem la xocolata amb llet (operació força ingrata, costa una mica)
Desfem al bany Maria la xocolata sense llet amb la mantega. Quan està desfeta hi afegim el sucre i barregem bé. Incorporem la xocolata amb llet ratllada i tornem a barrejar. Ho pasem per la batidora perquè quedi una pasta més fina. Afegim els cereals i ho remenem.
Ho posem en un motlle rectangular (jo n' he fet servir un dels que després és llencen). I ho posem una estona al congelador fins que agafa consistència i el podem desmotllar).
Ja estan a punt de menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada