dimarts, 1 de desembre del 2015

TROBADA DE BLOGUERS A LA CONCA DE BARBERÀ

Dissabte vaig poder gaudir d' una trobada de bloguers a la Conca de Barberà organitzada per la Glòria del blog "No tot són postres". La primera parada a la pastisseria Ferrer a L' Espluga de Francolí, on el David Ferrer ens va fer una demostració magistral de les seves arts fent carquinyolis i torrons. Després ens van preparar un tast fantàstic d' alguns dels productes que elaboren: neules, torrons, galetes... Moltes gràcies!!! I també a la Rosalia per les seves atencions.


Tot seguit ens vam dirigir a Pira al celler Carles Andreu, on vam fer un recorregut per les instal.lacions del celler  seguint les explicacions del  Bernat Andreu. Vam acabar amb un tast de dos caves i dos vins  maridats amb avellanes i olives de Ca Rosset. 


I com que ja eren quasi les 3 de la tarda i hi havia gana, vam  fem cap al Molí del Malloll  a Montblanc on vam poder gaudir d' un menú de luxe. Per començar; tartar de dos salmons amb rosta de pa de roses, piruleta de pernilet d' ànec amb emmental gratinat, foie amb textures dolces de poma i maduixots, mini braves farcides de ceba confitada i sal volànica, paelleta d' arròs negre amb sepiona i musclos a la llauna. I de segon, suprema de lluç al pebre verd de Madagascar i merlets de patata o confit d' ànec amb salsa de fruits vermells i el seu panadó.  Per postres, poma acaramel.lada amb escuma de crema i pols de carquinyoli.  Tot molt i molt bo!!!


I al final, uns obsequis per cada blog: unes pastetes del Forn Sistaré de Reus, una ampolleta d' oli  d' oliva verge extra de "Oleum Flumen" de finca Mas Mariet, una altra d' oliva salivenca de Cal Pelat que ens va portar al Glòria de "La Glòria de les galetes" i les galetes de cep que vaig portar jo obsequi de Casabella Natura d' Olvan.


 Moltíssimes gràcies a tots! I sobretot a l' organitzadora, la Glòria per la feinada i per ser tan i tan bona anfitriona.


La fotografia dels companys bloguers i els enllaços als seus blogs:

No tot són postres   (organitzadora)  http://nototsonpostres.blogspot.com.es/
La Glòria de les galetes http://gloriacookies.blogspot.com.es/
Roba bruta-fem cuinetes  http://robabruta.blogspot.com.es/

11 comentaris:

Mònica Tarradellas ha dit...

Va ser un gran dia!!! Moltes ganes de tornar a trobar-nos!

Mònica Tarradellas ha dit...

Va ser un gran dia!!! Moltes ganes de tornar a trobar-nos!

No tot són postres ha dit...

Gràcies per fer crònica Anna.
Celebro que estessiu tan bé.
Ptnts
Dolça

Montse femcuinetes ha dit...

Moly xuli Anna.
Petons

Cristina ha dit...

Bona crònica!

Marta Padenous ha dit...

Anna, fantàstic dia! Crònica perfecte que recull tot el dia, i encara us vàreu quedar una estoneta més per la Conca, ja la coneixeu més q jo q visc a dos passes! 😘😘😘 fins la propera!!

Marta Padenous ha dit...

Anna, fantàstic dia! Crònica perfecte que recull tot el dia, i encara us vàreu quedar una estoneta més per la Conca, ja la coneixeu més q jo q visc a dos passes! 😘😘😘 fins la propera!!

La Cuina de l'Olga ha dit...

Ho has explicat molt bé!! Una gran dia, una gran organitzadora i una companyia immillorable!
Petonets,
Olga

Eva ha dit...

Va ser un gran dia, aquest dissabte! contenta d'haver-te conegut i a veure si coincidim a la propera. Un petó!

Anna Pigarda ha dit...

Aquestes trobades sempre es fan curtes!! Espero que l'any vinent ens porti moltes més per poder compartir tots junt! Una abraçada!

glòriacookies ha dit...

Ole ole! Gran dia amb bona companyia! Jo tb he fet crónica ja, a veure si la llegeix algú...