dimarts, 22 de novembre de 2011

CRUIXENT DE FORMATGE DE CABRA AMB FREDOLICS I SALSA D' AFÀBREGA I NOUS


Aquesta setmana toca fredolics, que també n' hem trobat i uns quans rovellons més també... Ens hem d' afanyar a anar al bosc a buscar-ne perquè aviat farà fred i ja no en sortiran...
Tot i que no va estar triada, amb aquesta recepta vaig participar en un concurs de "fans de la cuina" , de caprabo. Un concurs amb una durada de 6 mesos, en els quals cada mes un cuiner tria una recepta de les que s' han enviat. La recepta ganyadora de cada mes formarà part del menú de degustació que elabora un cuiner en un acte quan finalitza el concurs. Ja van fer la primera edició amb el cuiner  Sergio Fernández  que va ser tot un èxit. Si en voleu més informació cliqueu aquí

 
INGREDIENTS

16 llesques de formatge de cabra en rull
1/2 k. de fredolics
1 ceba tendra

salsa d' alfàbrega: oli d' oliva, un all, 4 nous i unes fulles d' alfàbrega

PREPARACIÓ

Escalfem el forn a 200 º i hi posem les llesques de formatge damunt un paper de forn. Les hi deixem 15 minuts.
Fem fregir la ceba picada fina i afegim els bolets nets i tallats petits.
Muntem el plat posant una làmina de formatge i fredolics, així fins a 4 llesques de formatge.
Fem la salsa d' alfàbrega triturant tots els ingredients i amanim el milfulls.


Ja que n' és la temporada i ara se'n fan, us recomano que proveu la sopa torrada amb fredolics, és molt bona. A casa ens agrada molt, potser també perquè en mengem poques vegades. En vaig poder fer aquest cap de setmana, si voleu la recepta , que ja vaig publicar fa unes temporades, podeu clicar aquí. 




15 comentaris:

SUSANNA ha dit...

Hol aguapa tu

i que bons son, la meva mare en fa una sopa deliciosa amb els fredolics, la pena es que aquest any...ja veus com va..


un plat molt maco, quina presentació i segur que dún sabor diví

mil petonets Susanna

Visc a la Cuina ha dit...

Ei, aquestes són receptes de luxe, a veure si podem anar trobant bolets uns quants dies més...

lolines ha dit...

fredolics, bons de veritat, i la recepta molt mes bona

Gemma ha dit...

M'encanta la combinació d'ingredients i aquesta temporada gaudir de fredolics és tot un luxe.
La sopa també ha de ser ben bona i ideal pels dies de fred.

Anna ha dit...

Nena, amb aquests ingredients les possibilitats de fracàs són gairebé nules... jaja Quina sort, trobar tants fredolics!! (nosaltres no en vam trobar ni un)

Un petoneeet! :D :D

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

La salsa de'alfàbrega combinada amb el formatge de cabra i els fredolics ha de ser molt bona i la presentació es molt maca.
Petons.

Titaniii ha dit...

Un plat exquisit, sense dubte. I no saps el bé que m´anirà perque encara tinc fredolics secs de l´any passat.
Deliciòs.
Petonets.

Carme R. ha dit...

gustosa recepta que aviat probare de fer, encara en surten de fredulics per aqui el Bages!

El cullerot Festuc ha dit...

M'encantaria saber collir bolets! Quina sort Anna!!! Aquest plat fa una pinta deliciosa!
Petunets,
Eva.

fina ha dit...

Que bo quina pinta¡¡
aquest any de bolets res de res.,
vaig trobar sis¡¡
ni per fer sopar¡¡
felicitats t'ha quedat excel·lent,

Alfons ha dit...

una combinació espectacular ... més encara si tens la sort de trobar aquesta joia de bolets...

glutoniana ha dit...

Uff pagaria per menjar bolets dels que siguen, enguany hi ha uns preus prohibitius!!

Què bo!

Las recetas de Glutoniana
Todos cocinamos sin gluten

Reparación PC ha dit...

Increible!!!

ANNAFS ha dit...

Hola,

Doncs al final encara salvarem la temporada de bolets. han sortit tard, però ara quí en tenim i hem d' esperar que no faci fred encara perquè en poguem continuar collint... Si trobeu fredolics o altres bolets no deixeu de provar aquesta recepta que de debó, surt molt bona!
Moltes gràcies pels vostres comentaris. Ptns.

Cuina Cinc ha dit...

Hola Annafs,
Aquesta recepta té que estar deliciosa,
que bons els fredolics.
que boneta aquesta recepta,