tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post1025021758241493819..comments2023-11-25T12:38:22.002+01:00Comments on M' agrada cuinar: CRUIXENT DE FORMATGE DE CABRA AMB FREDOLICS I SALSA D' AFÀBREGA I NOUSANNAFShttp://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-50621462394715364212012-01-14T00:06:00.116+01:002012-01-14T00:06:00.116+01:00Hola Annafs,
Aquesta recepta té que estar delicio...Hola Annafs, <br />Aquesta recepta té que estar deliciosa, <br />que bons els fredolics. <br />que boneta aquesta recepta,Cuina Cinchttps://www.blogger.com/profile/04666051586594742229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-20191258879158268062011-12-06T22:30:44.978+01:002011-12-06T22:30:44.978+01:00Hola,
Doncs al final encara salvarem la temporada...Hola,<br /><br />Doncs al final encara salvarem la temporada de bolets. han sortit tard, però ara quí en tenim i hem d' esperar que no faci fred encara perquè en poguem continuar collint... Si trobeu fredolics o altres bolets no deixeu de provar aquesta recepta que de debó, surt molt bona! <br />Moltes gràcies pels vostres comentaris. Ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-48035711502023027542011-12-04T00:43:20.234+01:002011-12-04T00:43:20.234+01:00Increible!!!Increible!!!Reparación PChttp://www.macrored.com.arnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-82476181640604493222011-12-03T21:54:40.067+01:002011-12-03T21:54:40.067+01:00Uff pagaria per menjar bolets dels que siguen, eng...Uff pagaria per menjar bolets dels que siguen, enguany hi ha uns preus prohibitius!! <br /><br />Què bo!<br /><br /><a href="http://glutoniana.wordpress.com/" rel="nofollow"> Las recetas de Glutoniana</a><br /><a href="http://todoslosmeses.wordpress.com/" rel="nofollow"> Todos cocinamos sin gluten</a>glutonianahttps://www.blogger.com/profile/06303464726738128222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-81056316396301520742011-12-03T11:49:04.377+01:002011-12-03T11:49:04.377+01:00una combinació espectacular ... més encara si tens...una combinació espectacular ... més encara si tens la sort de trobar aquesta joia de bolets...Alfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-57050944418780050572011-12-02T19:50:48.186+01:002011-12-02T19:50:48.186+01:00Que bo quina pinta¡¡
aquest any de bolets res de r...Que bo quina pinta¡¡<br />aquest any de bolets res de res.,<br />vaig trobar sis¡¡<br />ni per fer sopar¡¡<br />felicitats t'ha quedat excel·lent,finanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-60270251303625071092011-11-30T21:37:16.594+01:002011-11-30T21:37:16.594+01:00M'encantaria saber collir bolets! Quina sort A...M'encantaria saber collir bolets! Quina sort Anna!!! Aquest plat fa una pinta deliciosa!<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-90332823434857944062011-11-30T18:02:48.487+01:002011-11-30T18:02:48.487+01:00gustosa recepta que aviat probare de fer, encara e...gustosa recepta que aviat probare de fer, encara en surten de fredulics per aqui el Bages!Carme R.https://www.blogger.com/profile/14134672606849075642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-88356253515782875742011-11-28T19:00:57.575+01:002011-11-28T19:00:57.575+01:00Un plat exquisit, sense dubte. I no saps el bé que...Un plat exquisit, sense dubte. I no saps el bé que m´anirà perque encara tinc fredolics secs de l´any passat.<br />Deliciòs.<br />Petonets.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-39829935518275553552011-11-28T16:16:44.399+01:002011-11-28T16:16:44.399+01:00La salsa de'alfàbrega combinada amb el formatg...La salsa de'alfàbrega combinada amb el formatge de cabra i els fredolics ha de ser molt bona i la presentació es molt maca.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-29987271368159119002011-11-28T11:41:46.912+01:002011-11-28T11:41:46.912+01:00Nena, amb aquests ingredients les possibilitats de...Nena, amb aquests ingredients les possibilitats de fracàs són gairebé nules... jaja Quina sort, trobar tants fredolics!! (nosaltres no en vam trobar ni un)<br /><br />Un petoneeet! :D :DAnnahttps://www.blogger.com/profile/07113423117179251776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-20998892052143594542011-11-27T20:46:33.419+01:002011-11-27T20:46:33.419+01:00M'encanta la combinació d'ingredients i aq...M'encanta la combinació d'ingredients i aquesta temporada gaudir de fredolics és tot un luxe.<br />La sopa també ha de ser ben bona i ideal pels dies de fred.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-62904557808069076312011-11-27T20:16:10.956+01:002011-11-27T20:16:10.956+01:00fredolics, bons de veritat, i la recepta molt mes ...fredolics, bons de veritat, i la recepta molt mes bonalolineshttps://www.blogger.com/profile/14204870175710109160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-35808640473930994322011-11-27T20:13:49.523+01:002011-11-27T20:13:49.523+01:00Ei, aquestes són receptes de luxe, a veure si pode...Ei, aquestes són receptes de luxe, a veure si podem anar trobant bolets uns quants dies més...Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-61232428419756814652011-11-27T18:55:45.345+01:002011-11-27T18:55:45.345+01:00Hol aguapa tu
i que bons son, la meva mare en fa...Hol aguapa tu<br /><br />i que bons son, la meva mare en fa una sopa deliciosa amb els fredolics, la pena es que aquest any...ja veus com va..<br /><br /><br />un plat molt maco, quina presentació i segur que dún sabor diví<br /><br />mil petonets SusannaSUSANNAhttp://enrocalacuina.blogspot.com/noreply@blogger.com