dissabte, 1 de novembre de 2008

SOPA DE FREDOLICS


Aquesta és una sopa que agrada molt als amants dels bolets.
El fredolic és un bolet molt gustós. Aquesta sopa
feta amb fredolics frescos i acabats de collir és bonísima. Però també es pot fer amb fredolics congelats, i fins i tot amb fredolics de pot.



INGREDIENTS

2 l. de brou
sopa torrada
400 g. de fredolics
200 gr de carn picada de porc
all, julivert, una mica de ceba i tomaquet.

PREPARACIÓ

Fregim els fredolics amb oli d' oliva, (no han d' estar massa fregits), hi afegim l' all, el julivert, mitja ceba ratllada i dues cullerades de tomaquet. Ho deixem sofregir una estona.

Posem el brou al foc i quan bulli i aboquem la sopa torrada ( millor de mica en mica fins que veiem que espesseix, com a nosaltres ens agrada)

Amb la carn picada de porc fem una barreja, amb un gra d' all, una mica de julivert, 1 ou i sal. Fem mandonguilles que arrrebossem amb farina. Les tirem a l' olla amb la sopa.

Ara podem abocar a l' olla de la sopa la barreja de fredolics i ceba ratllada o pasar-ho per la picadora (podem deixar alguns trossos més grans per decorar)

Rectifiquem de sal i ,s' hi ha quedat poc espessa pel nostre gust, hi afegim més sopa.

1 comentari:

SUSANNA ha dit...

Hola guapa tu

i que bona veritat ?, es molt srmblàn a la que fa la mare

mil petonets Susanna