diumenge, 28 de juny del 2009

APERITIU DE MARISC

És un aperitiu o entrant fàcil de fer, que el podem servir de vàries maneres i que també el podem fer amb marisc fresc. Amb aquestes quantitats podreu omplir 8 copes petites o 16 cullaretes.

INGREDIENTS

200 gr. de gambetes pelades congelades
200 gr. de bastonets de surimi congelats
1 llauna de musclos al natural
1 llauna d' escopinyes

Per a la salsa

oli d' oliva
vinagre
sal
pebre
1 ou dur.


PREPARACIÓ


Bullir uns minuts les gambetes amb una mica d' aigua i sal. Reservar.
Tallar els bastonets de surimi.
Barrejar tos els ingredients i servir-los en copes o cullaretes, en bols...
Fem la salsa vinagreta introduint tots els ingredients ( l' ou dur tallat petit) en un pot que taparem i sacsajarem enèrgicament.
Posem per damunt del marisc la vinagreta.

Aquesta recepta participa en el II concurso de recetas RECETASonline y TESCOMA
Bases del concurs a : http://www.tescoma.com/concurso.html


10 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Hola guapa! els aperitius ens roben sempre el cor, la teva creació de marisc és estupenda!!! Vaig a mirar això del concurs!!! Un petó i que les teves receptes siguin les guanyadores!!!
Muac.

Cuinagenerosa ha dit...

amb unes bones conserves i una mica de traça es poden fer coses realment bones com aquest aperitiu.

dolorss ha dit...

He estat dies sense entrar, molt a pesar meu, però veig que els teus plats continuen sent deliciosos, bon aperitiu, millor braç de gitano, ... i bonissims el caragols!!!.
Petons .

Gemma ha dit...

Amb la presentació de les culleres queda un aperitiu de luxe, digne d'un gran banquet!

Rosa ha dit...

Me ha gustado mucho este aperitivo y en cuanto invite a alguien lo prepararé en las cucharitas.
Un besito wapisima

Glòria ha dit...

Els aperitius en cullereta són molt vistosos i aquesta combinació de marisc té molt bon aspecte!

Fins aviat

ANNAFS ha dit...

Amics de la cuina vermella,

A mi m' encanta fer aperitius. I presentar-los de maneres diverses, sobretot si tinc convidats.

Manel,

A vegades amb pocs ingredients surten plats ben bons, oi?

Dolors,

Moltes gràcies Dolors pels teus elogis,em fan molta ilu sobretot venint d' una gran cuinera com tu.
ptns.

Gemma,

Amb les culleres queda molt bé però amb les copes crec que també. I també he pensat presentar-ho en vas de "xupito"
ptns.

Rosa,

A mi me gust mucho sorprender a mis invbitados con platos fàciles y ricos.
Un beso.

Glòria,

I amb marisc fresc, ha de ser mot millor.
ptns.

Mercè ha dit...

Anna, un aperitiu ben bo! I dels fresquets, ideal per a l'estiu. :)
Petons!

bajoqueta ha dit...

Anna, això no ve a cuento aquí, però és que el teu servidor em torna els mails.
Ja ho borraràs tu d'aquí quan ho hagis vist :)

En resposta a la teua pregunta de si el pernil salat porta gluten, dir-te que no hauria. Però podria estar contaminat si el tallen amb una màquina o gavinyet on abans s'ha tallat alguna cosa amb gluten. De fet alguns envasos de pernil salat porten l'etiqueta "sense gluten" per a dir que no està contaminat més que no porte gluten. Pots posar a la recepta, "pernil salat d'una marca apta".

Anònim ha dit...

Tres intiresno, gracias