tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post7993559814928122605..comments2023-11-25T12:38:22.002+01:00Comments on M' agrada cuinar: APERITIU DE MARISCANNAFShttp://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-22665227074824933812011-01-10T23:34:04.799+01:002011-01-10T23:34:04.799+01:00Tres intiresno, graciasTres intiresno, graciasAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-26910148787475552702009-07-02T09:19:48.676+02:002009-07-02T09:19:48.676+02:00Anna, això no ve a cuento aquí, però és que el teu...Anna, això no ve a cuento aquí, però és que el teu servidor em torna els mails.<br />Ja ho borraràs tu d'aquí quan ho hagis vist :)<br /><br />En resposta a la teua pregunta de si el pernil salat porta gluten, dir-te que no hauria. Però podria estar contaminat si el tallen amb una màquina o gavinyet on abans s'ha tallat alguna cosa amb gluten. De fet alguns envasos de pernil salat porten l'etiqueta "sense gluten" per a dir que no està contaminat més que no porte gluten. Pots posar a la recepta, "pernil salat d'una marca apta".bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-11987063149819742642009-07-02T08:32:04.978+02:002009-07-02T08:32:04.978+02:00Anna, un aperitiu ben bo! I dels fresquets, ideal ...Anna, un aperitiu ben bo! I dels fresquets, ideal per a l'estiu. :)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-89328603990415319742009-06-30T21:25:38.206+02:002009-06-30T21:25:38.206+02:00Amics de la cuina vermella,
A mi m' encanta f...Amics de la cuina vermella,<br /><br />A mi m' encanta fer aperitius. I presentar-los de maneres diverses, sobretot si tinc convidats.<br /><br />Manel,<br /><br />A vegades amb pocs ingredients surten plats ben bons, oi?<br /><br />Dolors,<br /><br />Moltes gràcies Dolors pels teus elogis,em fan molta ilu sobretot venint d' una gran cuinera com tu.<br />ptns.<br /><br />Gemma,<br /><br />Amb les culleres queda molt bé però amb les copes crec que també. I també he pensat presentar-ho en vas de "xupito"<br />ptns.<br /><br />Rosa,<br /><br />A mi me gust mucho sorprender a mis invbitados con platos fàciles y ricos.<br />Un beso.<br /><br />Glòria,<br /><br />I amb marisc fresc, ha de ser mot millor.<br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-53004414439788650592009-06-29T20:38:35.338+02:002009-06-29T20:38:35.338+02:00Els aperitius en cullereta són molt vistosos i aqu...Els aperitius en cullereta són molt vistosos i aquesta combinació de marisc té molt bon aspecte!<br /><br />Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-72484967940728609862009-06-29T19:20:04.313+02:002009-06-29T19:20:04.313+02:00Me ha gustado mucho este aperitivo y en cuanto inv...Me ha gustado mucho este aperitivo y en cuanto invite a alguien lo prepararé en las cucharitas.<br />Un besito wapisimaRosahttps://www.blogger.com/profile/11440103806516758891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-76817089406627035812009-06-29T10:23:28.475+02:002009-06-29T10:23:28.475+02:00Amb la presentació de les culleres queda un aperit...Amb la presentació de les culleres queda un aperitiu de luxe, digne d'un gran banquet!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-79978393076016936422009-06-29T09:55:20.725+02:002009-06-29T09:55:20.725+02:00He estat dies sense entrar, molt a pesar meu, p...He estat dies sense entrar, molt a pesar meu, però veig que els teus plats continuen sent deliciosos, bon aperitiu, millor braç de gitano, ... i bonissims el caragols!!!. <br />Petons .dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-56015620142081087702009-06-28T22:37:39.652+02:002009-06-28T22:37:39.652+02:00amb unes bones conserves i una mica de traça es po...amb unes bones conserves i una mica de traça es poden fer coses realment bones com aquest aperitiu.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4563242420098917537.post-34297264353310746232009-06-28T20:02:53.247+02:002009-06-28T20:02:53.247+02:00Hola guapa! els aperitius ens roben sempre el cor,...Hola guapa! els aperitius ens roben sempre el cor, la teva creació de marisc és estupenda!!! Vaig a mirar això del concurs!!! Un petó i que les teves receptes siguin les guanyadores!!!<br />Muac.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com