El hummus és un puré de cigrons barrejat amb espècies. Una recepta molt saludable, sobretot si ens el mengem amb bastonets de verdura. A més, la seva preparació és molt senzilla.
Podem provar de fer-ne amb altres llegums fins i tots amb els pèsols negres del Berguedà.
400 gr.de cigrons (poden ser de pot)
Un raget d' aigua (30 ml)
el suc de mitja llimona
1 cullerada sopera de sèsam torrat i triturat
1/2 culleradeta de sal
1 tassa de café d ' oli d' oliva (70 ml.)
1 culleradeta de pebre vermell dolç
1 culleradeta de comí
PREPARACIÓ
Posem tots els ingredients (menys el pebre vermell dolç) al vas de la batedora. Triturem. Per servir-lo podem afegir un raget d' oli per damunt i una mica de pebre vermell.
El podem posar en torradetes, menjar-lo amb bastonets de pa, amb crudités de verdures, també es bo per acompanyar peixos a la brasa o planxa.
5 comentaris:
Desde que he visto tus fotos tengo la boca salivando.
Que rico ese Humus con esos crudites de verdura.
Feliz verano, nos vemos a mediados de septiembre.
Un beso
és molt bo l'hummus!!
sopars a la fresca, aperitius, per un sopar o per portar a la feina.
La idea de les verdures és molt bona!!
L'estiu passat també la vaig publicar :)
m agrada molt
No he provat mai de fer Humus però tinc ganes de fer-ho. Crec que és una bona opció per un entrant. Estic agafant idees vostres i la veritat és que avui mateix m'hi posaré.
Data 28/09/2018 sílvia
Publica un comentari a l'entrada