A vegades la cremo amb un soplet però avui he baixat al garatge on tenim un foc de butà i l' he cremat amb la pala calenta que és com més m' agrada.
Felicitats a tots i totes els qui celebreu avui el Sant.
INGREDIENTS
500 ml. de llet
4 rovells d' ou
20 gr. de maizena o midó d' arròs
120 gr. de sucreun canó de canyella
pell de llimona
PREPARACIÓ
Separeu mig vas de llet i la resta poseu-la a bullir amb el canó de canyella i la pell de la llimona. Quan arrenqui el bull, retireu-la de foc.
Feu desfer la maizena en el mig vas de llet reservat.
En un cassó, remeneu bé els rovells d' ou juntament amb el sucre. Afegiu-hi la llet tèbia (penseu a retirar la canyella i la pell de la llimona) remenant continuament amb un batedor manual, afegiu també la resta de la llet amb la maizena. Poseu a foc mig remenant amb el batedor fins que començi a bullir i la crema s' espesseixi. La traieu del foc continuant remenant fins que es refredi una mica. La poseu a les cassoletes.
Just abans de menjar, hi espolseu sucre per damunt i la cremeu amb una pala de cremar o amb un soplet.
5 comentaris:
Que bona és la crema, Anna! Una autèntica delícia!
Jo tinc un cremador tipus "soplete" però no acabo d'agafar-li el punt.....
Petonets i bona setmana,
Olga
Una recepta indispensable per Sant Josep! Quina pinta fan amb el cremador!!!
Bona setmana,
Palmira
Deliciosa en casa nos encanta!!
Un beso
A mi també m'agrada més cremada amb la pala que amb el bufador.
Molt bona Anna!
PTNTS
Glòria
La crema catalana es un postre muy rico. Me encanta .
Publica un comentari a l'entrada