Ens poden servir per fer un aperitiu, o si volem com a segon plat acompanyades d' una bona amanida. Amb les melmelades per maridar amb formatge de "La Fageda" , els hi donem un toc diferent, especial i gustós.
INGREDIENTS
una culleradeta d' orenga
120 grs. de formatge (vaig utilitzar un formatge sec de vaca i ovella)
1 llesca de pa (sense la crosta) remullada amb una mica de llet
Una mica de pa ratllat
pebre negre
PREPARACIÓ
En un bol batem les clares a punt de neu suau. Ratllem el formatge i l' afegim al bol, juntament amb el pa remullat amb la llet i esmicolat, l' orenga, i el pebre negre. Podem tastar aquesta pasta per veure si hi falta un xic de sal, depèn del formatge que sigui n' hi pot faltar més, menys o gens. En aquest cas, no me n' hi va faltar.
Fem boletes amb aquesta massa i les arrebossem amb pa ratllat .
Les fregim en l' oli calent i les deixem escórrer sobre paper de cuina.
Les servim acompanyades amb melmelades "La Fageda".
1 comentari:
Mmmmmm....que bones! M'has fet recordar unes boletes que feia ma mare fa moooooolts anys!
Petonets, Anna!
Olga
Publica un comentari a l'entrada