Una altra de les receptes del llibre "Les tapes de la barra del port". A nosaltres ens va agradar molt el contrast i el puntet de la mel. Us agradarà a vosaltres?
Per la brandada
250- 300 gr. de bacallà esqueixat desalat.
2 patates ( uns 350 gr.)bullides i aixafades.
2 alls
1 ampolleta o un brik petit de crema de llet
oli d' oliva
1 o 2 albergínies
farina de blat
mel, sal, sucre, oli per fregir
PREPARACIÓ
Fem la brandada:
En una cassola amb força oli d' oliva fregim els alls (poc, donçs no s' han de daurar) i lleugerament el bacallà. Afegim les patates. Aboquem la crema de llet i ho pasem per la batidora. Tornem a posar-ho al foc fins que bulli uns 2 minuts. Rectifiquem de sal. Si queda massa espessa s' hi pot afegir llet
.
Intercalem una llesca d' albergínia i una cullerada de brandada, fins que aconseguim les capes desitjades. Hi posem un rajolí de mel pel damunt i servim.
9 comentaris:
La brandada m´encanta! i aquest contrast de mel i albergínia el vaig descobrir fa poc en un restaurant de tapes. Es veu que a Andalusia és molt típica la tapa d'alberginia amb mel.
Una tapa deliciosa.
Que bo, m'encantan el bacallá i les albergínies Ummm
petons
Aquesta ja la he fet i ens vpa encantar!! M'agrada molt el llibre de les tapes de la barra...m'el van regalar per Nadal!
Petons
Aquesta ja la he fet i ens vpa encantar!! M'agrada molt el llibre de les tapes de la barra...m'el van regalar per Nadal!
Petons
Quina tapa més macaaaa!!!
A mi segur que sí!!! M'encanta la combinació!!!
Petons, Anna!
Olga
Deliciós! :)
Quina pinta!!!!
Publica un comentari a l'entrada