Sí, una altra recepta amb camagrocs... i és que aquesta temporada de bolets s' ha avançat al Berguedà i, encara que hi va haver una florida de rovellons, ara el que més es troba són camagrocs... I ja va bé, és un bolet molt agrait per netejar-lo (no és mai corcat i només se li ha de treure la terra) i a més és un bolet molt aromàtic que i fàcil de combinar.
Aquesta recepta és finalista del concurs de receptes amb pernil cuit "La Selva"del III Dia CUINA. Em fa molta il.lusió, com l' any passat, participar a les diferents activitats que ens han preparat i conèixer altres bloguers!!
Aquesta recepta és finalista del concurs de receptes amb pernil cuit "La Selva"del III Dia CUINA. Em fa molta il.lusió, com l' any passat, participar a les diferents activitats que ens han preparat i conèixer altres bloguers!!
200 grs de butifarra crua
300 grs. de camagrocs
8 llesques de pernil cuit (tallat fi, sense que s'espatlli)
8 llesques de pernil cuit (tallat fi, sense que s'espatlli)
per arrebossar: 1 ou, 1 rajet de llet, farina
per l' oli d' all i julivert: 1 all, julivert, 50 ml d'oli d' oliva
PREPARACIÓ
Saltegem els camagrocs nets amb un rajet d' oli i un pols de sal. En reservem uns quants per decorar el plat.
Afegim la botifarra sense el budell i esmicolada. Posem a cada llesca de pernil cuit una part de la barreja de camagrocs i botifarra i emboliquem.
Fem una pasta amb un ou batut i un rajet de llet, afegint farina fins que quedi una pasta llisa una mica espessa per arrebossar.
Arrebossem amb aquesta pasta els farcellets i els fem fregir en oli de girasol calent. Retirem del foc i emplatem decorant amb els camagrocs reservats i l 'oli d' all i julivert.
Per fer l' oli d' all i julivert: triturem l' all i el julivert amb 50 ml. d' oli.
15 comentaris:
Es veuen uns farcellets molt ben farcits.
Enhorabona per se una de les finalistes.
Petons.
Ai si quina il·lusió que comenci la època dels bolets, són tan bons i tan versàtils a la cuina. Uns farcellets d'allò més deliciosos
La combinació dels camagrocs amb el pernil i la botifarra ha de quedar boníssima.
Que vagi molt bé a Manlleu!!!
Temps de bolets! I aprofitant-los al màxim! Bona recepta, Anna, per a repetir! Petons
Buf! quina cosa més bona! M'enmenajaria uns quants d'quests farcellets, molt bona recepta! Un petó
Les receptes que m'agraden
Anna este año la zona del Bergueda esta a tope de camagrocs.
Una combinacion muy buena y apetecible¡¡
Bona setmana
Bss
que bo Anna, jo encara no he anat a buscar-ne, no sé, aquest any em fa molta mandra jeje
M'han vingut ganes d'anar al bosc a buscar camagrocs! aquests farcellets han d'estar més que bons, i a més queden molt vistosos ;). Un petó!
Aquets camagrocs quina bona fila que fan !!!! amb aquets farcellets et queden de luxe....quin gustet deuen tenir !!!
Petonets.
Felicitats per ser finalista amb aquesta recepta tan i tan bona!!
Que vagi molt bé demà!!!!
Petons,
Olga
Doncs a mi m'agrada molt!!!! Es mereixia guanyar, és clar que si!
Però no podien guanyar totes, veritat?
PTNTS
i ens veiem aviat, una altra vegada.
Dolça
Anna; Quina olor de tardor...¡¡ encara que, adelantada, però quina bona olor...
Aquesta recepta està molt ben feta amb aquest pernil i amb la butirarra, crec que sobren els comentaris.
Salutacions Anna¡¡ :O)
Moltes felicitats per ser finalista! Una autèntica delícia! Una abraçada, anna de retallsdecuina.cat
Felicitats per la recepta, jo aquest any res de res!!petons!
Acabo de descobrir aquest blog i, realment, em sembla "deliciós". Ja se on mira quan tinguis dubtes, soparets... Felicitats!!
Publica un comentari a l'entrada